12. helmikuuta 2016

Sauna lämpimänä


 
Tänään on pakko tunnustaa viikon olleen jättipitkä. Väsymystäkin on kiireen keskellä ilmassa. Tänne mökkimaisemiin pääsy tarkoittaa tälle pakertajalle vapaata, hiljaisuutta ja kiireettömyyttä. Parasta on tunne mökin oven avautuessa. Sujautan jalkoihin villasukat  ja anopin kutoman villapaidan päälle. Flanellihousut jalassa sytyttelen kynttilöitä ja lisään takkapuita. Jumitun usein tuijottamaan takan tulta tai istun lauteilla katselemassa miehen kiukaan sytytyspuuhia.  Rohiseva radio raikaa nurkassa ilmoille epätrendikästä musiikkia - se on juuri tänne sopivaa.
 
Kummallista, kuinka hartioiden kireys häviää, huomaan nauravani viikon vaikeuksille. Tänne tulosta on vain hetki aikaa, mutta siitä tuntuu olevan ikuisuus. Jos minun pitäisi kirjoittaa siitä, mitä tunnen en osaisi. Toivon siis, että rivien väleistä sen voi lukea.
 
 Ilona

11 kommenttia:

 1. Voin niin samaistua tunteisiisi. Me pääsemme mökille kelien vasta jäiden lähtemisen jälkeen, mutta koko kevään, kesän ja syksyn nautin tuosta samasta tunteesta, kun perjantaina voi karistaa kaupungin pölyt, vastuut, murheet kannoiltaan ja palata takaisin. Kuin takaisin luontoon. Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Joo, työviikon jälkeen kyllä rentoutusta kaipaa. Ihanan näköistä mökillänne!

  VastaaPoista
 3. Ihanan rentouttavaa viikonloppua sinne mökkimaisemiin.

  VastaaPoista
 4. Ihana tunnelma kuvaus ja luin rivien välistä loput ♥ juuri tuollaista pitää mökillä ollakin....tuleen tuijottamista ja kiireettömyyttä.
  Mukavaa ystävänpäivää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä tuleen tuijottelijalta niin kivaa ystäväinpäivää sinne Marjo :)

   Poista
 5. Teillä on ihan mieletön piilopirtti <3 Varmasti olo rentoutuu kummasti tuolla, ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 6. Niin paljon tunnelmaa noissa kuvissa ♥ Oikein rentouttavaa Ystävänpäivää ♥

  VastaaPoista
 7. Tunnelmallinen postaus! Kyllä maistuvat taatusti hyvälle löylyt pitkän viikon jälkeen. Hyvää Ystävänpäivää:)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!