28. helmikuuta 2016

Pääsiäisen sisustusvinkkejä















Kerrankin olen ajoissa kasvattanut vihreää kananmunien sisälle - jesh! Krassin siemenet tuntuivat kaikkein kivoimmalle perinteisen ruohon korvaajalle. Oikeastaan se toimii hyvin kananmunien sisällä matalan kasvustonsa vuoksi. Kananmunankuoria on nyt sitten kaikkialla - hyvin taipuvat tulppaaneille maljakoksikin. Keittiön romupuntari muokkautui kevääseen viherryksen kyytiinsä saaneen oravakulhon avulla. Kulhon reunamille kaadoin vettä vähän venähtäneitä tulppaaneita varten.
 
Hassua huomata, miten villiksi kukat minut tekevät - niiden parissa vietetty aika on minusta rentouttavinta. Tunnustan haaveilleeni jo nuorena floristin työstä - maatalousoppilaitos vei silloin voiton. No, sekin on totta, että kukkien lisäksi rakastan myös eläimiä. Nyt taitaa listaan voida lisätä myös kiintymyksen höyheniin - Minimanista mukaan lähti kuvien pääsiäistyyny. Innoissani kaivoin kaapista myös sinne hautautuneet helmikanan höyhenet.
 
Höyhenet pölisten siis maanantaita kohti,
Ilona

19 kommenttia:

  1. Ihana idea laittaa munankuoriin kasvamaan kaikenlaista! Pitääpä testata :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - täällä jo pohdin, mitä muuta niihin istuttaisi :)

      Poista
  2. Ihania istutuksia ja asetelmia <3
    Kaikki on niin kaunista.
    Kivaa sunnuntaita Ilona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi - ihan villinä kevääseen ollaan täällä taas <3

      Poista
  3. Ihania kuvia ja ideoita pääsiäiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt jopa hyvissä ajoin ;) Aina yleensä olen myöhässä auttamattomasti.

      Poista
  4. Oi nämä on tosi kauniita! Olen joskus aiemminkin nähnyt samaa ideaa, mutta enpä sitä muistanut ennenkuin nämä sinun kuvat, kiitos siis muistutuksesta! Jospa tänä vuonna tekisi itsekin tuollaisia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska olisi istuttaa sipulikukkiakin kuoriin sammaleen kanssa - nyt vain innolla odottamaan helmililjoja :)

      Poista
  5. OIH....miten ihania pääsiäisjuttuja olet jo tehnyt! Krassi onkin hyvä vaihtoehto perinteiselle pääsiäsruoholle. Nyt täytyy alkaa syödä kananmunia ihan urakalla, että on sitten kuoria käyttää pääsiäisenä. Niin keväistä jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin ollut aamiaisella kananmunia jo viikon ajan - ei auta, pitää tehdä mitä vain pikkuruukkujen saamiseksi.

      Poista
    2. Ei se määrä mitä me syödään kananmunia ennen pääsiäistä vielä varmaan nosta kolesterolia :) Aloitin urakkani jo tänään. Pakko saada ruohomunia.... kiitos vinkistä!

      Poista
    3. Hih, ruohomunilla kevääseen :)

      Poista
  6. Kauniita keväisiä kuvia jälleen kerran :) <3

    VastaaPoista
  7. hei voih miten ihania kuvia jälleen... vietin eilen illan kirjojasi selaillessa;) olen jokaisen onnellinen omistaja :) ja sinulla on kyllä kaikkea ihanaa kodissasi lamppuja, verhotankoja metallikoristeita ja hyllyn kannattimia ym. ym. ym. voih niin kivoja tavaroita:) kysynkin mistä olet nuo ed. mainitut hankinnat tehnyt keittiössäsi mm. on aivan ihanat kattokruunut kaiken muun ihanuuden lisäksi:):) ja ne verhotangot tosi kiva idea ripustaa ne kattoon eikä seinään..ja mikä kummallisinta onkaan kirjoja täytyy selata aina vähän väliä ja taas tekee jonkun ahaa elämyksen..uusin kirjasi on tietysti toivelistallani...olisin toooodella kiitollinen että laittaisit jotain infoa mistä nuo ihanuudet kotiisi löydät..täälä perämettällä kun asuu on melkein netti ainoa mistä erikoisemmat hankinnat täytyy tehdä jos jotain shoppailis;)ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi t.Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana - ihana lukea sinun viestiäsi. Upea tietää sinulta löytyvän jokaisen kirjan - ihan huiman pitkä matka :). Voi, jos voisin antaa hyviä vinkkejä sinne valaisimet on hankittu Jeanne d`Arc Living - tukkukaupasta. Luulen heidän tuotteista löytyvän paljon kivaa. Näistä kaupoista löytyy kivasti Jeannen tuotteita ja toki paljon muutakin ;). Kivaa kevättä sinne täältä peräkyliltä, nettikaupoista paljon täälläkin tilataan :).

      www.mallanmakeat.fi
      www.vanhavanto.com
      Sisustus Wanha Aliina Ky
      Putiikki Kaunis Coto

      Poista
  8. Kaunis pääsiäisasetelma ja niin ihanan keväistä. Mahtavaa uusiokäyttöä munankuorille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jani - kyllä saa jo revitellä keväällä - talvesta huolimatta ;)

      Poista
  9. Ihania kevätkuvia :) Mä kanssa aion istuttaa vähäiset ruohoni kananmunankuoriin. Jos sitä sen verran pääsiäistä laittelisi..

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!