9. toukokuuta 2017

Keittiön kranssiripustimet
Pitkään olen etsinyt kranssikoukkuja keittiön kaapin oviin. Omituista, miten hurjan hankalaa voi näin pieni asia olla - vaatimuslista on ollut toosi pitkä ;). Minusta koukku vain viimeistelee kranssiripustuksen. Tukholman vanhasta kaupungista ostetuissa pupuliineissä oli sopivan leikkisää tunnelmaa meidän keittiöön. Kransseja en ennättänyt niihin vielä sitaisemaan, mutta heti metsäretken jälkeen ne käännän puolukan varvuista tai sammaleesta.

Pientä sisustusintoa on täällä liikkeellä, miten se aina syttyykin auringon pilkahtaessa esiin. Jännittävää on sekin, että se ei käynnistä hurjaa intoa ikkunanpesuun. Pitää odottaa siis hetki, jos vaikka lika ikkunoista häviäisi yön aikana ;).

Touhukasta viikkoa sinne,
Ilona13 kommenttia:

 1. Tosi, tosi ihanat koukut! Kuten kyllä myös itse seinäkaappikin!

  VastaaPoista
 2. Ihanat puput! Nuo ovat todellinen löytö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tykkään niistä - jokainen päivä nostavat hymyn huulille ;)

   Poista
 3. Unelma koukut! Olikohan putiikilla verkkokauppaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmikseni olin niin innoissani, että en ymmärtänyt katsoa edes putiikin nimeä. Puoti oli puolessa välissä vanhan kaupungin pääkatua :)

   Poista
 4. Onpas suloiset ja istuu tosi kivasti nuo pupu-koukut tuonne sinun keittiöön! Noihin on varmasti kiva ripustella kransseja ja pikkujuttuja läpi vuoden, voisin nappasta sulta tän idean :)
  Ikkunat ehtii pestä sitten myöhemmin...itse pesen aina vasta kun männyn siitepölykausi on ohi, muuten joutuu tekemään tuplahomman kun kaikki on ihan vihreenä.

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa ihmeessä :) En pessyt ikkunoita edelleenkään, onneksi :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Marketta - eläimet vetoaa täällä aina.

   Poista
 6. Enpä ole ennen nähnyt noin ihania koukkuja.
  Mukavaa keskiviikkoa Ilona ❤️

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!