17. toukokuuta 2017

Yhdestä unelmasta tuli totta!


Yksi unelmani on ollut pitkään tehdä kalenterikirja, jonka kuvilla on tarina. Jokainen kuva on valittu niin, että niitä katsellessa voi hetkeksi upota haaveilemaan. Minä upposin moneksikin hetkeksi ja toivon sinullekin käyvän niin.
 
Jokainen tarvitsee villasukkapäivän, eitehdämitään-päivän, suklaapäivän ja tietysti yhden ihan villin päivän. Kaiken kruunaa päivä, jota katsellaan läpi vaaleanpunaisten lasien. Jokaisena päivänä on helppo rakastua arjen pieniin asioihin. Kauneus on tässä hetkessä, siitä on hyvä kirjoittaa kalenterin sivuille. Minun kalenterini ensimmäiselle sivulle kirjoitan elämä - siksi, että muistaisin elää täysillä vuoden jokaisena päivänä.
 
 
Kirjaa voi tilata minulta jo ennakkoon sähköpostilla ilona.pietilainen@hotmail.fi - tilatut kalenterit lähetän painotuoreena heti elokuussa niiden saapuessa. Kalenterikirjan hinta on 19 e - toimitusmaksu on ilmainen.
 
Haaveillaan tänäänkin!
-Ilona-

12 kommenttia:

 1. Lisää kauneutta, joulukirja Kaunein joulu ja innostu & onnistu kirjat ovat vieneet jo mennessään. Tuo kalenteri...Got to have it!

  VastaaPoista
 2. Voi, sinunhan käsialaa tämä ihanuus tietenkin on!
  Näin jo jossain muualla kuvan siitä ja jäin ihailemaan...
  Ajatuksella tehty ja niin kaunis!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kalenteri, tilattu :)

  VastaaPoista
 4. Ennakkotilaamani kalenterit tupsahtivat postiluukusta viime viikolla. Olin ehtinyt jo unohtaa koko asian, ja yllätys oli mieluinen ❣️ Kalenteri on todella kaunis, kiitos siitä! Toinen lähtee joululahjaksi jollekin ystävälle...S-L.R

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!