27. toukokuuta 2017

Suklaalle tuoksuva kalenteri 2018


Ihan jokainen päivä tuoksuu 2018 vuoden kalenterissa suklaalle. Silloin ei vain voi murjottaa. Ihan mahtavaa oli olla tekemässä tätä hyvän mielen mukanaan tuovaa seinäkalenteria. Myönnän jännittäneeni aika tavalla sen valmistumisen onnistumista.
 
Jos toivoo oikein paljon voi saada suklaalle tuoksuvan seinäkalenterin- arvatkaas olenko toivonut kiltisti ja monta kertaa :). Kalenteria tulee minulle rajattu määrä ja sitä voi tilata kauttani ennakkoon. Kalenteri postitetaan jo elokuulla ennakkoon tilanneille. Ihanin joululahja voidaan postittaa ystävän, rakkaan tai kaverin postilaatikkoon joulukuussa. Kalenterissa on unelmia jokaiselle vuoden päivälle. Oman elämän tärkeille asioille löytyy paikka.
 
 
Kalenterin koko on A4. Kalenterissa on ripustusreikä, josta sen saa kiinnitettyä seinään. Tähän on tulossa ihana seinäkoukku, jonka voi tilata erikseen. Kalenteriin ei ennakkotilaajille tule postituskuluja. Itsellesi tai ystävällesi voit tilata 2018 seinäkalenterin sähköpostilla ilona.pietilainen@hotmail.fi.
 
Laita tilaukseen sinun nimi ja osoite, jos kalenteri sujahtaa suoraan ystävän postilaatikkoon laita minulle ystävän osoite ja lähetysajaksi elokuu tai joulukuu. Kalenterin hinta on 13,90 e. Jälleenmyyjäksi halutessasi sujauta minulle sähköpostia matkaan.
 
 Suklaalle tuoksuvaa päivää sinne,
Ilona

9 kommenttia:

Ihanaa olisi lukea viestisi!