11. heinäkuuta 2017

Kesäjuhlat!Viime viikkoina olen poikennut aivan ihanissa kesäjuhlissa. Juhlia on järjestetty järven rannalle, pelloille ja leikkimökkiin. Oikeasti ei taida olla väliä, missä juhlitaan ja mitä juhlitaan. Kaikkien juhlien yhdistävä tekijä ovat iloiset ihmiset. Juhlien hulinassa oli aivan mahtavaa huomata, miten pienellä syntyy kaunis kattaus. Oikeastaan rahaa ei koristeluun tarvita peltojen tarjotessa, mitä kauneimpia kukkavarusteita.

Kotona kokeilin juhlavarustusta samalla ajatuksella - mikään koristeista ei saa maksaa mitään. Ikean harsoverhot valjastin siis innoissani pöytäliinoiksi ja kaikki vihreälle hohtavat koristepulloni maljakoiksi. Villiksi heittäytynyt vanha puutarhani ei juurikaan huomannut saniaispuskassa pyörimistäni. Vanhan joulukranssin koristehuntu sai hepeneensä juuri tuolta puskasta. Neilikan kanssa aamuretkeltä kerätyt koiranputket taas päätyivät kukkaköynnöksiksi. Koristeluun meni aikaa kokonaisuudessaan tunti, tosin olisin voinut istua sipistelemässä kieli keskellä suuta koko päivänkin.

Edessä on vielä elokuun lempeän valon juhlia, mitä upeimmissa paikoissa. Olen jo vähän(luetaan villinä) kattaussuunnitelmista. Täällä odotetaan jännityksellä pionin kukkien avautumista, tänä vuonna niitä taitaa vanhalla pihalla puhjeta kukkaan satoja.

Aurinkoa sinne,
Ilona


13 kommenttia:

 1. Ihanan vehreää tunnelmaa! Mukavia kesäpäiviä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä vasta huomaa, miten vihreyttä onkaan kaivannut. Aurinkoa Kristiina sinne rantuuksille ;)

   Poista
 2. Ihanan vehreä kattaus. Aivan upea tuli vanhasta joulukranssista kun se sai saniaishunnun ylleen.
  Iloista tiistaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mies kun niin monta kertaa on ollut kranssiani nakkaamassa roskikseen - tiesin, että tämä päivä koittaa ;)

   Poista
 3. Hienosti olet tehnyt koristeet ja asetelmat. Toivottavasti kesäiset säät vielä suosivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri nyt täällä sataa taivaan täydeltä, mutta luotetaan viikonlopun aurinkoon :)

   Poista
 4. Pionin kukkimista odotellaan täälläkin.Jospa se aika koittaa pian.Juhlat ovat aina ihania.Meillä oli valmistujaisjuhlat ja nyt yhdet ystävän viiskymppiset sekä rippijuhlat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa ihanille juhlille. Omat juhlat liittyvät pitkälti työhön, mutta loppukesästä meillä on myös tiedossa ystävän rippijuhlat.

   Poista
 5. Oi miten kaunista💚💛Luontoäidin kukkakaupasta saa ihania koristeita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu Kristiina - mikä parasta tuo kukkakauppa on ehtymätön ;)

   Poista
 6. Kaunista!

  Koristelen juhlat miltei aina "ilmaiseksi" kaikkea olemassa olevaa hyödyntäen. Astiat saavat olla eriparia ja pöytäliinakin rypyssä. Luonnosta saa runsaasti koristetta luonnonkukista oksiin ja kiviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niin hyvälle - kesä on aivan parasta aikaan <3

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!