20. heinäkuuta 2017

Sisustussuunnitelmia ;) 


 
 
 
Kodin sisustussuunnitelma näyttää tänään tälle. Voi olla, että siitä ei pääse aivan heti kärryille, mutta tästä se kaikki lähtee.
 
 
Huomasin kuvanneeni pitkään asioita, joista tulee hyvä mieli.  Yleensä kamera kääntyy kohti eläimiä, kukkia ja luontoa. Jännittävää, miten eläinten kuvat saavat aina uudelleen ja uudelleen hymyilemään. Mietinkin - voisiko oman matkan varrella kuvatuista eläimistä tehdä kollaasin kodin seinälle. Siihen sopisi hyvin alpakoiden hilpeiden kuvien viereen lampaan pehmeä turpa ja punaturkkinen kissa. Mietin myös kuvan tyynyyn painattamista - alpakkatyyny olisi oma ehdoton suosikki. Saattaa olla, että alpakka voisi näyttää hyvälle seinälaattaankin painettuna - mustavalkoisena kuvana.
 
Kuvissa on selkeästi tallessa kaikki, mitä tahtoisin uudesta kodista löytyvän. Tahtoisin siellä olevan vanhoja rosoisia pintoja, aitoja asioita ja luonnon oman värikartan sävyjä. Olen varma, että kotipaletissa on kivien harmautta, veden välkettä, niittykukkien värejä ja turvallinen, pehmeä ruskea. Ovista haluan avautuvan näkymiä huoneisiin, joiden sävyihin on helppo upota.
 
Pääsittekö kärryille ?  Ei haittaa - en ihan jokaisella askeleella pysy sävykartallani itsekään ;).
 
-Ilona-
6 kommenttia:

 1. Sävyt tuli hyvin esille noista kuvista ja varsinkin kun tietää, millaisista sävyistä muutenkin tykkäät.
  Tyynyinä nuo eläinkuvat olisi niin suloiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika turvallisilla vesillä mennään. Hassua huomata sinisen viehättävän monen vuoden jälkeen uudelleen.

   Poista
 2. Hienoja kuvia..joista itselle tuli värikartaksi mieleen sellainen rauhoittavan sininen avaruus...maan lämmin ruskea ja raikas luonnon vihreä, pieninä tehosteina kaunista keltaista:) Kun saisikin luonnon kauneuden siirrettyä sisätiloihin:) Ihanaa kesäiltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ajatuksia - kesä olisi upeaa napata koriin talven varalle.

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!