5. helmikuuta 2020

Sisustuspäivä joka päivä

Sisustuspäivä on ehdottomasti parasta sijoitella sunnuntaiksi. Välillä se tosin lipeää viikollekin. Sohva on tehty nettisurffailua, ja ehkä salaherkutteluakin varten. Sohvalta sattuu näkemään oman kodin oleskelutilat yhdellä silmäyksellä. Viimeisin sisustushaaveita täynnä oleva kohteeni on Designkaupat.fi. Oikeastaan kaikki lähti liikkeelle siitä, että eksyin yhteistyön kautta selaamaan valikoimaa, joka on toki tuttu ennaltakin. Hauskaa, että helmet löytyvät yhden oven takaa.

Oikeasti meidän kodissa on tarve niinkin arkiselle asialle, kuin seinäkello. Kellon pitäisi mielestäni näyttää kuitenkin särmikkäälle, sekä sopia meidän vähemmän säpäkän sävyiseen olohuoneen tapettiin. Loppuen lopuksi ihastuin moneenkin kelloon, mutta luulen - että meidän olkkarin pysähtyneeseen tunnelmaan sopisi parhaiten tämä ajannäyttäjä. Sen paikka tulee olemaan tuossa ikkunan vieressä pienen peilin tilalla. Luulen, että tarvitsen nyt enemmän kelloa, kuin peiliä tuossa kohtaa.

Sisustuksen siivillä kohti uusia unelmia, Ilona

Kaupallinen yhteistyö:  https://www.designkaupat.fi/

Ps. huomasitteko muuten Myrsky hiipii heti paikalle huomatessaan kameran4 kommenttia:

 1. Niin ihanaa, kaunista ja erikoista, niin ihana koti teillä on. Ja huomasin Myrskyn, ihan heti ajattelin, että voi miten ihanasti tuo koirakin on tuossa kuvassa. Mukavia sisustuspäiviä edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos Leena - Myrskytin vetäytyy kyllä kameran lähelle väistämättä. Herra on oikea poseeraaja ihan ja kaikkialla.

   Poista
 2. Ihailen niin sun tyyliä sisustaa teidän kotia. Muuttaisin vaikka heti teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama maku sisustuksessa ja monessa muussakin asiassa :) Myrsky vähän uudelleen järjestelee asioita mielensä mukaan, mutta kyllähän ne sohvatyynyt lattiallekin sopii ;)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!