31. maaliskuuta 2021

Pääsiäissisustelua


Noita-akan pyörä on valmiina villiin menoon. Hanki saattaa menoa hieman hillitä, mutta lentämällä sitten jos ei muutoin. Pääsiäiseen täällä valmistaudutaan pienin muutoksin. Iloisin olen miehen tekemästä kananmunalaatikosta. Munia on aina ja niiden esillä olo on minusta kotoisaa. Vanha juomalaatikko on miehen syntymävuoden laatikko. Toinen niistä ostettu markkinoilta ja toinen perintö apeltani. Laatikoita ei koskaan hävitetä, nyt toisesta rakennettiin kananmunille paikka. Hylly on kevyt. Sen saa irti myös halutessaan. Kananmunien paikat tehtiin sopiviksi rasiaterän avulla. Voi, miten tykkään.

Joulukoristeiden seasta kaivelin sinne hautautuneen kynttiläpuun. Siihen on porattu kruunukynttilöille ja enkelikynttilöille paikkoja. Nyt osan paikoista sai varastaa kananmunat. Loppu koristelu syntyy sipulikukkasilla ja höyhenillä, joita roikkuu syreeneiden oksista. Oksat kasvattavat jo villinä lehtiään. Edellisenä vuotena sain oksat kukkimaan, toivottavasti onni pysyy tänäkin keväänä. 

Toivotaan lämpimiä pääsiäisen päiviä. Meillä lämmitellään ainakin pääsiäistulilla ja pönttösaunassakin. Lupaan olla hurjastelematta pääsiäispyörällä ja hillitysti luudallakin ajelen ;)


Aurinkoa kohti, Ilona
 

8 kommenttia:

 1. Oih💛 Miten ihanaiset kauniit kuvat🥰
  Kauniit asetelmat,kukat ym. Ja pyörä tuolla kun päräytät pääsiäis ajelulle niin kyllä olisi näyttävää🤗
  Aurinkoa ja pääsiäis iloa sinulle🐤🌻💛 ja huikeet löylyt huikeessa saunassanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä pyörällä vain pääsi - melkein Kyöpelivuorille saakka. Iloa viikkoon täältä sinne :)

   Poista
 2. Niin kaunista tunnelmaa. Itse harmittelen kun aikoinaan hävitin pari tuollaista juomalaatikkoa. Ja sitten asuimme Jyväskylässä ns Alkon talossa, siellä oli takapihalla niitä Alkon puulaatikoita vaikka kuinka paljon, eipä silloin tullut mieleenkään niitä jemmata... nyt olis käyttöä niillekin! Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, olisipa juuri noita Alkon puulaatikoitakin - ihana olisi vaikka mihin tarkoitukseen. Jemmataan siis kaikki mahdollinen tuleviin tarpeisiin ;)

   Poista
 3. Hyvää Pääsiäisen aikaa Sinulle 🐣

  VastaaPoista
 4. Ihanaa pääsiäistä, Ilona! Kiitos inspiroivasta blogistasi ✨

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - aurinko viikolle, kevättä jo ilmassa.

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!