27. toukokuuta 2014

Apuah!
 
Täällä on rymytty purkutalon raunioilla harmaata lautaa metsästämässä. Sateen liukastamilla rytökasoilla miettii todellakin, onko ihan pakko tehdä tätä. Ei tietenkään ole, mutta ruostuneiden naulojen puhdistamisen jälkeen vanha harmaa lautapinta on vain niin kaunista. Kesäkeittiön rakentamista tämä hidastaa melkoisesti, mutta hiljaa hyvä tulee ;). Vanhat ikkunat ovat kai ikuisesti paheeni ja niitä onkin sovitettu mökkiin kieli keskellä suuta. Paljon on tehty ja paljon on vielä jäljellä, mutta kyllä täällä loppukesästä kahvitellaan.
 
Huomenna retkeillään Hannen kanssa kauas ja taas takaisin. Asuntomessuille päästään kurkkimaan torstaina. Sitten onkin vuorossa ihana irtiotto Budapestiin. Ystävien hyvässä seurassa saa varmasti nauraa mahansa kipeäksi. Vinkatkaas, minne kannattaisi poiketa aivan ehdottomasti tuolla kesäkaupungissa?
 
Ilona

8 kommenttia:

 1. En yhtään ihmettele intohimoasi vanhoihin ikkunankehyksiin, niin kauniita ne ovat :)

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää jo nyt :), ja noi ikkunat on niiiiiiiin iiiiihanat!

  VastaaPoista
 3. Ihana kesäkeittiö! Budapestissa kannattaa ainakin käydä opastetulla Tonava ajelulla...illalla aivan ihana juttu..:)

  VastaaPoista
 4. Kyllä todellakin on kaunista. Ja varmasti kaiken sen vaivan arvoista. Näyttää tosi kauniilta.

  VastaaPoista
 5. Olen melkeinpä järkyttynyt kuinka ihanaa kesäkeittiötä teette! Palan halusta nähdä sen valmiina!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunista on, ja tuo kaari-ikkuna järvelle päin kruunaa kaiken : ). Voihan sinne jo pöydän kattaa; nätti liina vain ja työkoneet vähän sivummalle : ). Ihana seurata tämän edistymistä täältä etänä. Kiitos siitä sulle, Ilona. Itselläkin lähipäiville urakkaa vanhan purkutalon raunioilla; pelastan sieltä vanhat tiilet tänne meidän maille uusiokäyttöön. Ja ties mitä muuta sieltä löytyy...

  Tanja

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!