6. toukokuuta 2014

Lintumökit ja ruukutuspaikka!

 
Juuri kun ruukutuspaikka linnunpönttöseinäkkeineen valmistui ja hilluin jo jee-jee-tunnelmissa - taivas pudotti päälle kunnon lumikuuron. Sinne ne kevään kiljahtelut sitten katosivat - ainakin hetkeksi. Kukat odottavat sisällä seuraavaa lämmintä aaltoa.

Tämän viikon pyhitän puhtaasti työlle - en edes haaveile kesäjutuista. Olo on ihan kuin pommin alle jääneellä -  jo nyt. Pakertaminen saa niskat jumiin ja päätä särkemään. Pitkä lenkki voisi tehdä tehtävänsä. Millä muuten te muut selviätte koneen äärellä istumisesta?

 Pikaisesti tulin kertomaan iloiset uutiset tänne. Ihanan paitulin arvonnan voittaja on selvinnyt, joka tällä kertaa oli Pieni Lintu, laittaisitko minulle viestiä tulemaan.
 
Paitulin arvonta palkinto on Tian ihanasta kaupasta. Paituleita voi tilata sieltä, jos arvonnassa ei onni kohdannut. Juuri nyt tilaajille sujautetaan paketteihin tuoksu/hierontatuikkupakkaus mukaan <3.
 
Puuhakasta työviikkoa sinne teille,
Ilona

16 kommenttia:

 1. Kaunis kohta, mihis ompelukone on joutunut ;)

  VastaaPoista
 2. Ompelukonetta ei tässä pöydässä ollutkaan enää jäljellä, kuka lienee sen mukaansa muinoin poiminut :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana pieni nurkkaus. Nuo linnunpöntöt ovat niin söpöjä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas hauskasta ideasta. =) meillä vaan niin paljon hölmöjä lintuja täällä metsässä että tekisivät pesänsä varmaan noihinkin.

  VastaaPoista
 5. Aivan upea ruukutuspaikka sinulla! Niskakivut ovat tuttu vieras päätetyöskentelijälle. Käytän säännöllisesti piikkimattoa. Laitan sen sohvan käsinojalle ja lekottelen siinä niska mattoa vasten. Välillä venyttelyä ja lihasten lämmittämistä. Säännöllinen hieronta taitaisi olla parasta :)

  VastaaPoista
 6. Itse selvitän niskajumit salitreenillä. Selkä saa lisää lihasvoimaa ja tukee koko kroppaa yhdessä vatsalihasten kanssa. Se toimii ainakin minulla ;)

  VastaaPoista
 7. aivan ihania nuo pienet linnunpöntöt. ja onnittelut voittajalle!

  VastaaPoista
 8. Taas saat minut huokailemaan tolla linnunpönttö idealla, niin hauska ja kaunis ♥ Voimia työviikkoosi !

  VastaaPoista
 9. Kyllä tuossa kelpaa tosiaankin ruukutella! :) Aivan mahtava tuo linnunpöttöseinä!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!