8. toukokuuta 2014

Testauksia
Bloggeri pysähtyi eilen totaalisesti. Olin ylittänyt tallennustilan määrän ja paniikkinappulaakin olin jo painamassa. Kuvia olen pienentänyt uskollisesti, mutta en riittävästi. Tilaa saadakseni sitten poistin osan postauksista - melkoisesti se tietysti harmitti. Ajattelin tehdä postauksia uudelleen, mutta eihän se sama asia ole.
 
Mietityttää tuo kuvien koon riittävyys tai oikeammin se, milloin kuvat menevät rakeisiksi. Tykkään käyttää tuota erittäin suurta kokoa, mutta pitäisikö muuttaa se suureen kokoon. Testikuvissa en vielä rakeisuutta näe, mutta koko taitaa olla edelleen liian suuri, jolloin se syö tallennustilaa yhä edelleen. Latauksessa ja tekstissäkin on ongelmia, joten saa nähdä kuinka tässä käy :)
 
Ilona

13 kommenttia:

 1. IIIk! Toivottovasti käy hyvin...on tätä niin kiva lukea ja katsella kauniita kuvia ja ideoita! T:Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säihkähdin jo itsekin, että täytyy lopettaa tämä blogi :)

   Poista
 2. Minä oon jo kauan aikaa pienentänyt kuvat siihen alle 800 kokoon. Ei vaikuta tallennusmäärään :)
  Ja ihan hyvin on pelittänyt, harvoin kai kukaan niitä kuvia niin tarkkaan haluaa zoomailla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä se varmaan onkin syyllinen, osa kuvista on ylittänyt tuon 800:n. Etupalkki oli sitten ihan hurjan suuri ja, ja, ja...Ei auta kuin poistaa postauksia ja pienentää jatkossa. Kiitos Pepi :)

   Poista
 3. Komppaan Pepiä, 800 sen kun pienentää niin se on kunnossa :)
  Minä sain apua tästä ohjeesta: http://autuasolo.blogspot.fi/2012/10/onko-kuvatallennustila-rajaton.html
  En tiedä oletko jo lukenut tuon, mutta siinä on tosi hyvin kyllä vinkit kanssabloggaajille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipaisen siis sinne heti. Vierailulla olenkin tuolla ihanassa pyörinyt, mutta on jäänyt juuri tuo postaus välitä. Jospa nyt se tästä sitten alkaisi tyhjentymään.

   Poista
 4. Voi kääks, täytyykin ottaa syynin omat kuvakoot. Mä kyllä tykkään katsella kuvat isoina. Varsinkin sulla on niin loistavia kuvia.

  VastaaPoista
 5. Eikös se ole tuo kt arvo, joka vaikuttaa siihen nettisivun täyttymiseen. Minä teen vaakakuvat 1000 pix leveiksi, ja pyrin pakkaamaan kuvat niin, että ne olisivat alle 200kt, mutta jotkut kuvat missä on paljon värejä ja muuta on pakko jättää ylikin 200 kt tai jopa 300 kt. Muuten ovat liian huonoja julkaistaviksi. Ihania kuvia sulla blogin täydeltä ;)

  VastaaPoista
 6. Eikös se ole tuo kt arvo, joka täyttää nettisivua?? Minä teen vaakakuvat 1000pix leveiksi ja pyrin pakkaamaan ne alle 200kt, mutta joskus on jätettävä kuitenkin yli 200 tai jopa yli 300, jos kuvassa on paljon värejä ja yksityiskohtia. Varsinkin puutarhakuvissa on tosi paljon sisältöä, ja jos ne pakkaa liian kevyiksi, tulevat aika söhröisiksi. Ihania kuvia sulla on blogin täydeltä ;)

  VastaaPoista
 7. minä pienennän myös kuvat alle 800 aina. näin se ei syö tilaa ollenkaan tuolta justusta.

  VastaaPoista
 8. Hui, en ole edes ajatellut kuvien kokoja. Vuodatushan hävitti kaikki kuvani kahdelta vuodelta. En anna ikinä anteeksi.

  VastaaPoista
 9. Sama juttu, kuvieni pisin koko on aina vain varmuuden vuoksi 799 pikseliä, ei rasitu kuvatila. Tsemppiä pienentelyyn!

  VastaaPoista
 10. Kurjimus! Jos sinulla on phoptoshop niin pienennä kuvat kokoon 72. Ne ovat normaalisti 300! Blogissa ne ovat ihan hyviä, koska ei kukaan niitä suurenna edes satakertaisesti. Olin samassa jamassa ja nyt pienennän, mutta ostin lisätilaa, $99 maksoi meillä USAssa wordpressiltä. Olin sitä mieltä että se oli rahan väärtti.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!