19. toukokuuta 2014

Kasvihuone tunnissa! 
Yllättäen  ennen helteitä meidän miesporukka kasasi kasvihuoneen vanhoista ikkunoista. Koko hommaan meni tunti aikaa, joten suosittelen ehdottomasti tätä pikavaihtoehtoa kaikille. Eihän tänne suuria viljelyksiä mahdu, mutta sisälle nostettuun puulaatikkoon saan tomaatin taimet juuri ja juuri mahtumaan. 
 
Hellepäivän urakka olikin vesitrampan tankkaus ilmalla. Huuhendaali - koira melskasi koko päivän oman ja naapurin mökkilasten leikeissä joukon jatkona. Iltaisin sen karvainen kuono töpöttää peittokasojen välistä - onnellinen hyminä vain kertoo hyvästä olosta.
 
Meidän kesäkeittiö ei sitten ihan tunnin urakka ollutkaan. Välillä pitää laittaa silmät kiinni, ettei näkisi tekemättömien töiden määrää. Osa ikkunoista on jo kuitenkin paikallaan - edistystä siis on tapahtunut :).
 
Ihanan aurinkoisia päiviä meille kaikille tähän viikkoon,
Ilona

10 kommenttia:

 1. Näppärä pikkukasvihuone! Kyllä se kesäkeittiökin siitä kohta valmistuu! :)
  Aurinkoista viikkoa sinullekin! :)

  VastaaPoista
 2. No huh, mulla olisi tuohon samaan mennyt ainakin viikko! ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan älyttömän ihana mini asvihuone <3

  VastaaPoista
 4. On se ihana kasvihuone. Mulla on vaan sellainen Ikeasta hankittu , mutta muutama yrtti siihenkin mahtuu. Kaunista on teillä siellä muutenkin ja ihanaa kun on saanut rakentaa noin lähelle rantaa.

  VastaaPoista
 5. Hyvän näköinen kesäkeittiö on jo keskeneräisenäkin, Hiljaa hyvää tulee, ehtii tuumailla rauhassa ja tehdä muutoksiakin , ennenkuin on ihan valmista.

  VastaaPoista
 6. Aivan superihana minikasvihuone ja hyvällä mallilla näyttää kesäkeittiöprojektikin olevan. Nautiskellen hyvä tulee :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kasvihuone! Juuri ostin kirsikkatomaatin taimia ja ajattelin että voi kumpa olisi kasvihuone, ehdin jo vähän suunnitellakin sitä mutta tämähän on todella kaunis! Kiitos vinkistä! :) Täytyypä laittaa korvan taakse tämä vaihtoehto! :)

  VastaaPoista
 8. Sulla on kyllä niin mahdottoman hyvät ideat aina, tuo pikkuinen kasvihuone on vallan suloinen. Ja voi jestas tuota ihanaa koiraa. SE varmaan luulee olevansa oikesti yksi lapsista, ja tietty onhan se.
  Kesäkeittiöstä tulee ihana, jahka valmistuu ja niin..sivustavedettävä onkin kadonnut jo tuosta nurkalta. :) :)

  VastaaPoista
 9. Kiva kasvihuone! Olen aina haaveillut moisesta, mutta isommasta :) Tähänkin voisi rakentaa alle perustukset vaikka vanhasta ovesta, viirikangas, (vai mitä se oli, en nyt heti muista) vuoriksi ja lasit silmänkorkeudelle. Näin jäisi kasveille hyvää juuri- ja kasvutilaakin. Pari tomattitainta odottaakin istutusta, kuka tekisi niille talon?

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!