14. toukokuuta 2014

Keittiössä!

 Aika hurjaa huomata, ettei meidän keittiössä ole muuttunut mikään kovinkaan paljon. Ensimmäinen kuva on meidän keittiöstä, joka oli vanhassa työläisten talossa. Vaikka talo oli aivan ihana se ei ollut meidän paikka. Keittiötä kyllä rakastin. Sen remonttiin hankittiin vanhasta kellaritiilistä tehtyä tiiltä. Loput kuvat onkin meidän pienen rintsikan keittiöstä, jossa tiiliseinää on vain pieni pätkä. Sekin syntyi minulta salassa  - mieheni päätti muurata sen tuohon paikalleen. Keittiössä en tällä hetkellä muuttaisi mitään. Posliiniallas ja hana on Ikeasta ja ne valitsisin edelleen. Yläkaappejakaan en varmuudella laittaisi. Pieni keittiö tuntuisi ahtaalta, jos se täyttyisi kaappiarmeijalla yläosaltaankin. Haaveilen toki ikivanhasta sohvasta ruokailupöydän ääreen, mutta se ei mahtuisi tänne koskaan, jos ei sitten ulkoseinä suostuisi siirtymään.
 
Ilona

12 kommenttia:

 1. Ilona, minä rrrrrakastan tuota sun ekaa keittiötä ♥

  VastaaPoista
 2. Kaunista todella tuollainen tiilipinta. Upeat kuvat.

  VastaaPoista
 3. Täällä kanssa haaveillaan ulkoseinän taianomaisesta siirtymisestä puusohvan vuoksi ;)

  Tiilet <3

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää ! …ja tuo teidän keittiötason puulevy on niiiiiin ihana <3 Wau !
  Terkuin Mie tästä vanhalta puusohvalta keittiön pöydän äärestä….aamukaffetta nautiskellen :)

  VastaaPoista
 5. Todella ihanat keittiöt, ihanat värit, ihana tiiliseinä, ihana tunnelma.. ihana! aa :) <3

  VastaaPoista
 6. Aina tyylikäs! Minun unelmien keittiö :)

  VastaaPoista
 7. Ihania keittiöitä kodin sydämiä:) Meillä on taas iso keittiö 25 neliötä, mutta muut huoneet on pieniä, mielenkiintoisia nämä rintamamiestalot.

  VastaaPoista
 8. Tykkään tuosta rintsikan keittiöstä mahottomasti.
  Meillä on tuollainen puuhella köökissä, mut millä olet omasi maalannut noin hienon mustaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän ihme sen maalin nimi oli. On noin minikokoisin purkki ikinä. Yhdestä purkista riittää hellan maalaukseen vaikka kaksi kertaa. Rautakaupassa varmasti osaavat auttaa kun vain sanot maalaavasi hellaa. Tosi hyvä aine. On ollut meillä kolme vuotta eikä ole pinnalle tapahtunut vielä mitään.

   Poista
  2. Ihanan tunnelmallinen koti! Olen täällä jo useamminkin poikennut ihastelemaan kerta toisensa jälkeen kauniimpia kuvia :)

   Poista
 9. Aivan ihanat nuo nykyisen keittiön tasot! <3 Ihastuin niihin jo silloin kun teidän keittiönne oli jossain sisustuslehdessa :) Mistä muuten mahtaa olla hankittu tuo ylimmän kuvan kaluste uuni? Tosi kivan näköinen :) Ihanaa kevättä teidän perheellenne! :)

  VastaaPoista
 10. Tuo keittiö on kyllä aivan unelma! <3

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!