7. tammikuuta 2015

Menneessä ja tulevassa!

Menneeseen vuoteen tuli aikamatka tehtyä kuvia selatessa. Väistämättä oli pakko huomata lapsen kasvaneen hurjasti - kummallista kuinka sitä itse on varma siitä, että nuortuu vain vuosi vuodelta ;). Vuosi on ollut täynnä ikimuistoisia hetkiä - perheen, ystävien ja rakkaimpien kanssa vietetyt hetket nousevat ykkössarjaan. Naurua, kikatusta ja hihitystä on mahtunut melkoinen määrä yhteisiin hetkiin. Maailmaa on myös parannettu ja vaikeista asioista juteltu tummuvaan iltaan saakka - olisipa elämä tyhjää ilman sen ihmisiä. Kuvista toivottavasti huomaa meidän perheen rakkauden Neilikkaan - tuohon huolettomaan karvakuonoon. Ikää meidän neidolla on jo 7-vuotta, mutta tolleri ei vain koskaan kasva aikuiseksi.  Meillä koira on  tosiaan ihan kaikessa mukana - ystävätkin tietävät sen kuuluvan kauppaan vieraskutsun käydessä.
 
Kuvia ladatessa tänne hymyilen - viime vuosi opetti paljon. Syyskuussa päätin muuttaa totaalisesti myös elämäni terveysasiat. Tänään matka jatkuu sillä saralla ja siitä kerron varmasti teille väsymiseen asti, mutta tänään jätän jäähyväiset menneelle ja käännän uuden puhtaan sivun tulevalle.
 
Jännityksellä jokaista tulevaa päivää odottaen,
Ilona

6 kommenttia:

 1. Ihanat kollaasit vuodestasi!
  Neilikka on aivan ihana <3 Koirista on niin paljon iloa ja seuraa. Meidän Eetu on ollut taivaassa jo14 vuotta ja monesti on tehnyt mieli hankkia uusi ystävä :)
  Mukavaa tynkäviikkoa !

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia ja muistoja! Minun blogissani on muuten sinulle väriHAASTE, heh! Tartu siihen, jos intoa riittää. Täälläkin on taas palattu ruotuun joulun herkuttelun jäljiltä.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia!! <3 Itsekkin tänään selasin vanhoja kuvia ja kaiholla jo katselin kevät kuvia!! Kyllä se vaan on niin ihanaa aikaa kun kaikki herää eloon ja aurinko kutittelee nenunpäästä :)

  VastaaPoista
 4. Onnea tulevalle vuodelle, hyville suunnitelmille ja tavoitteille! Terveisiä Neilikalle toiselta karvakuonolta! Paljon kauniita, hyviä, koskettavia ja hyräyttäviä tapahtumia tulevaan... :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja ihana mennyt vuosi. Upeaa tätä vuottakin.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!