12. tammikuuta 2015

Uusi aika





 
Tiedättekö tämä on niitä asioita, joita en olisi uskonut koskaan tekeväni - tai oikeammin me emme olisi uskoneet tekevämme. Me mieheni kanssa kuuluimme siihen harmaaseen "eikuntosalia-joukkoon". Hetki sitten kerroinkin meidän lenkkeilevän ja elävän uutta elämää terveellisemmin. Viime viikolla huomasin nyökkäileväni kiltisti Harrille Ääneseudun Kuntokeskuksella - kyllähän me mieheni kanssa neljä kuukautta rimpuilisimme kuntosalilaitteissa - varmasti voisimme kuulua tuon ajan kuntosaliaperustallaajille-joukkoon. Tänään aamulla vielä lumitöissä hymyilytti ja tsemppauspöksysissä oli ihan voittajafiilikset.
 
Kuntosalilla aloitettiin ensimmäiseksi Inbody-kehonkoostumismittauksella. Huh, mitkä lukemat rasvaa keskivartalo saakaan kantaa tällä hetkellä päällään. Tämän mittauksen tuloksella mitataan seuraavina kuukausina tuloksia - sitä olemmeko saaneet korvattua rasvan lihaksella. Nyt voin jo ensimmäisten harjoitteiden jälkeen kertoa, että tämä tulee sattumaan - paljon. Apuna meillä ihan jokaisella askeleella on pt Taavi.

 Lihasharjoitteet kohdistuivat tänään ylävartaloon - enkä oikeastaan tiennyt minulla olevan edes näin paljon erilaisia lihaksia - saa nauraa ihan vapaasti. Ensimmäisen oppitunnin tärkein asia oli kuitenkin opetella hengittämään - jos sen opimme selviämme tästä - se oli Taavin lupaus.
 
Keskiviikkona me kipaisemme taas aamutuimaan salille, joka melkein näkyy meidän kodin ikkunasta - emme siis voi unohtaa sitä vahingossa tai vedota matkan pituuteen. Täällä tulemme viettämään varmasti hikisiä hetkiä tulevien kuukausien aikana. Meille ihan hurja seikkailu on alkanut juurikin nyt  - siitä lupaan kertoa teille väsymiseen saakka. Nyt voin raahautua iloisena sohvalle - olenhan nyt lähestulkoon kuntoilija ;).

Tänne voi kurkkailla lukemaan lisää kuntoilusta.
 
Ilona
 

13 kommenttia:

 1. Hyvä sinä, Ilona! Rakkaus kaikkeen lähtee itsestä huolehtimisesta. Olen jo jonkin aikaa vetänyt ihan tiukkaa sauvakävelyä 5 km viitenä päivänä, joskus menee matka pidemmäksikin, kun on niin ihanat maastot täällä. Sitten aika usein vielä kuntopyöräilyä 5 kilsaa nyt talvella, suvella se vaihtuu uimiseen. Jääaurinkomurtomaahiihto toivottavasti alkaa helmikuulla. Minullahan on paineita, sillä R. juoksi MM-kisoissa itsensä 7. nopeimmaksi ja hän on nyt mun personal trainer. Meidän eri on vain hänen koripallo ja mun ratsastus. Ihanaa hyvinvoinnin vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana, kuulostaa ihanalle treenaukselle siellä. Minullakin on tuo kuntopyörä hirviö keskellä olohuonetta --sisustus sen ehdoilla ;). Mahtava personal trainer siellä - paras kaikista. Upeaa alkanutta vuotta sinne,
   Ilona

   Poista
 2. Nuorena pitää kuntoilla että jaksaa vanhanakin pysyä virkeenä :)
  Oikein mahtavia kuntoiluja.

  VastaaPoista
 3. Niin sitä pitää pitää itsensä kunnossa.
  Mukavia kuntoiluhetkiä teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulee elämäntavaksi - neljän kuukauden jälkeenkin olisi kiva jatkaa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Juuri nyt sattuu, mutta tietää ainakin yrittäneensä :)

   Poista
 5. On kuin laittais rahaa pankkiin kun huolehtii kunnostaan :) Voimia ja tsemppia sinne vain..onnistut kyllä.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!