22. tammikuuta 2015

Jotain on saattanut jäädä kertomatta ;) 
 
 

Harrastatteko sellaista pikkuhiljaa paljastelua, vihjailua ja lopuksi tunnustamista? Myönnän sortuneeni tähän useammin kuin kerran. Viikonloppuna iskin silmäni tähän kaappiin ja ei mikään järkiperustelu olisi estänyt minua ostamasta sitä. Pakkohan se sitten oli tunnustaa kotijoukoille - kipeänä mies ei sitä kanssani hakemaan lähtenyt - eipä ihme. Niinpä sitten karautin tielle peräkärryn kanssa - jos jotain voi pelätä niin kärryn kanssa ajamista pelkään. Selvittiin kuitenkin ja nyt tämä laatikosto nököttää meidän olohuoneen nurkassa - johon se on aivan liian iso, mutta en voi tätä tietenkään ääneen sanoa - teille sitten tämän vain paljastan ;).
 
Kivaa torstaita sinne,
Ilona

23 kommenttia:

 1. Hih...kuulostaa tutulta, saatan tunnustaa sortuvani myös samanlaiseen tilanteeseen ja tunnustettava on aina lopulta...mihinkä sitä ison kaapin piilottaisi : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri mietin samaa, kaapin piilotus olisi ollut liian vaikeaa, joten auttanut kuin tunnustaa. Onneksi on kohtalotovereita olemassa ;)

   Poista
 2. Aivan ihana, kelpaisi minullekin jos vain tulisi vastaan.

  VastaaPoista
 3. Hih... samaa tulee harrastettua... tosin vähän sellaista pienempää tavaraa, jotka saa kätevästi kaappiin ettei heti paljastu... ja sitten kun mies ne huomaa, kirkkain silmin kerron ostaneeni ne kauan, kauan sitten ;)
  Voi ihanuus mikä kaappi!!! Mitä teit pinnalle?

  -Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulle tuo voi se on ollut jo kauan ;) Kaapin pinnasta on poistettu ihan maali, jota oli kaksi kerrosta - osa sai sitten jäädä kertomaan sen kyläkauppa-ajoista.

   Poista
  2. Itse en kyllä tehnyt projektissa mitään :)

   Poista
 4. Ooh miten ihania tavaroita kaikkinensa. Ei ihme että Leena Lumi kerran minulle kirjoitti, että blogissasi on henkilö jolla on minun kanssa hirmuisen samanlainen maku. Niin monia rohjakkeitakin olen mennyt ostamaan ja heti ollut näkemys mitä niistä tulee. Mies on välillä ollut hieman ihmeissään ostoksistani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla siellä olevan samanlainen romujen - aarteiden kerääjä, niiden metsästyksessä taitaa olla se juttu :)

   Poista
 5. Ihana kaappi ja ihana sohva. Voisin niin nähdä itseni tuossa kanssa kuuman kupposen ja hyvän seuran. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidin pitää tulla kupilliselle kuumaa :) Täytyy myöntää, että iltaisin köllöttelen juuri tuossa sohvan nurkassa Salkkareita katsomassa, heh.

   Poista
 6. Samanlainen hamstraaja täälläkin ja melkei samanlainen kaappi...kultasepänliikkeen tiski...oli vähän liian leveä meidän keittiöön joten sahaa piti näyttää ja kaventaa...laatikot myös, mut hyvä siitä tuli minun tekemäksi..varastossa se piileskeli ennen kuin sisälle sen tuunattuna hilasin ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalle tuo tiski - tämä on kyläkaupasta. Juuri mietin hennoisiko yhden laatikkorivin kaventaa - olisi ollut ihan mahtava kenkäkaappi eteisessä :)

   Poista
 7. Hieno!! Kyllähän tuollainen piti kotiuttaa.. Meillä tai siis mulla on vaarana tunkea kaikki pienet laatikot täyteen ihme tilpehööriä!Joista suurin osa joutaisi roskiin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika - olen varma laatikoista löytyvän kaikkea ihan tarpeetonta, jos niitä vaikka joskus tarvitsisi!

   Poista
 8. Mitä sitä kaikkea mihelle kertomaan, näkevät sitten kotona mitä vaimo on ostanu :)) tuo kaappion aivan huippu ei tuollasta voi olla ostamatta.
  Oot sie kyllä ihana Ilona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olet, kyllähän ne aina lopuksi huomaavat jotain/kaikkea ilmaantuneen nurkkiin ;)

   Poista
 9. Voi miten upea!!! Ja joskus joutuu paljasteleen juttuja ainakin hiukan pehmentäen ;)
  Ja minusta lipasto ei kyllä ole ollekaan liian suuri. Hyvin sopii!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli niitä "pakkosaadajuttuja" täytyy toivoa, ettei tulisi ihan heti vastaan mitään ihan näin suurta ;)

   Poista
 10. Ihan unelma! Kyllä kannatti ajella peräkärryn kera!

  VastaaPoista
 11. Hihii:) Tutulle kuulostaa tilanne.

  Toi laatikosto on kyllä ihan täydellinen. Mielettömän kaunis.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!