16. tammikuuta 2015

Äiti-ihminen kuntoilee


Kuvat: Maija Lahtinen
 
 
Täällä äiti-ihmisen kuntokuuri edistyy pienin askelin- tämä ihan kirjaimellisesti. Kävely on tällä hetkellä jalkatreenien jälkeen lievästi sanottuna kivuliasta. Nukkumaan meidän yläkertaan kiipeän seiniä pitkin haparoiden. Suuret lihakset ovat kuuleman mukaan löytyneet ja tälle se tuntuu - apuah! Viimeisin treeni kohdistui siis alavartaloon.  Kahvakuularata, painoliiveillä toteutettu vatsalihasharjoittelu ja painoissa poljettu spinning-pyrähdys riittivät puuskutukseen ja hikeen. Pt Taavi on vääntänyt meistä viimeisetkin hikipisarat - unissakin kaikuu tsemppaukset: "jaksaa, jaksaa, menee, menee ja vielä yksi" ;).
 
Ääneseudun Kuntokeskuksella on harjoitehuone, jossa olemme viettäneet viimeiset treenipäivät - puuskutus on siis jäänyt suljettujen ovien taakse. Tänään meidän vapautetaan laitteisiin - ystäväni lähinnä pelkäävät joutuvatko he hakemaan minut pois niihin itseni solmittuani. Ehkä Janne ja Taavi saavat minut irrotettua käsien rampatessa.
 
Lupasin miettiä kohdaltani asiaa, mille tuntuu mennä kuntosalille ihan tavallisena tallaajana - olisiko täällä ympärilläni vain lihaksikkaita, täydellisiä kuntoilijoita. Harri kertoi meille ylpeänä luotsaavansa kuntosalia, joka on kaiken ikäisille, kokoisille ja näköisille tarkoitettu. Vaatehifistelyä ei tarvita - vain halu liikkua. Meidän treeniaika on aamulla ja sisälle tullessani ympärilläni pyörii +75 kuntoiluryhmä ja äijäjumppaan tulijat - en siis tunne itseäni ulkopuoliseksi venytellessäni trikotseissani ;). Toki salin puolelta löytyy kaikki vartalotyypit - onneksi. Mukaan mahtuu kaikkea maan ja taivaan väliltä. Kuntosalikirosana menettää minun kohdallani merkityksen - tasainen kilinä ja oma puhina ja puuskutus vie loput pohdiskelut mennessään, kaikki kuntoilijat keskittyvät omaan suoritukseensa.
 
Nyt tää tyttö nostaa jalat ylös hetkeksi, ja kimpoilee illalla venyttelemään jalkojaan pakkaslenkille.
 
 
Tarmokasta perjantaita sinne,
Ilona

 Yhteistyö
 
Ps. hipsutelkaa Tiinan blogiin osallistumaan arvontaan
 

                             Painoliiveillä jalkaharjoittelua
                              Taavi suunnittelemassa kuntoilujuonia ;)


                 Kahvakuularata                                         Lisää painoa liiveihin

6 kommenttia:

 1. :) Näillä eväillä seuraavaan viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Well done! Kyllä se äiti-ihmiseltäkin käy, kuntoilu. Minkähänlainen virtapakkaus sinusta kuoriutuukaan tuon kuurisi jälkeen, kun olethan jo nyt niin energisen oloinen ja ehtivä : )? Muistahan taputella itseäsi olkapäälle; oot varmasti tehny jo tässä vaiheessa paljon semmoista itsensä ylittämisjuttua väistelyjen sijaan tuolla(kin) saralla, joista moni haaveilee. Hienoa Ilona! Jälleen valat uskoa muihin ja innostat.

  T. Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana oli lukea viestiäsi! Toivon tosiaan kuntoilun tuovan elämään lisää virtaa ja uusia ulottuvuuksia. Elämä on onnekseni tuonut asioita eteen ja ihana on saanut päätyä olemaan osana niitä. Kiitos Tanja iloa tuoneesta viestistä - tällä jaksaa varmasti kyykätä :)
   Ilona

   Poista
 3. Todella tehokkaan tuntuista treeniä teillä! Sä oot kyllä kohta niiiin iskussa ja tarmoa täynnä :) Täälläkin on reenattu ahkeraan ja vielä vähän ruokavaliota viilattu, kyllä se tästä. Hyvä ME!!!

  VastaaPoista
 4. Todella tehokkaan tuntuista treeniä teillä! Sä oot kyllä kohta niiiin iskussa ja tarmoa täynnä :) Täälläkin on reenattu ahkeraan ja vielä vähän ruokavaliota viilattu, kyllä se tästä. Hyvä ME!!!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!