23. toukokuuta 2015

Mökkikuistilla

Meidän minilomalla kurvattiin Ikean kautta kotiin. Olen etsinyt pitkään meille kivoja aurinkotuoleja ja nämä rottinkiset osuivat kohdilleen. Jännäsin viimeiseen asti ennättäisinkö saada vielä tuoleja. Rajoitettu mallisto on myynnissä vain hetken. Jos siis etsitte halpoja ja aitoja rottinkisia tuoleja niin kannattaa suunnata Ikeaan. Samaisesta mallistosta seinälle tarttui muutama olkilakki - hinta niille taisi olla kaksi euroa. Tuolien pariksi katselin rahiakin Ikeasta, mutta päädyin merirosvotynnyriin, joka toimii kesällä pienenä pöytänä. Melkein pystyin tänään kuvittelemaan hellepäivän ja rentoilun mökkikuistilla.
 
Kivaa lauantaita teille sinne,
Ilona

9 kommenttia:

 1. Mukavalta näyttää kuisti, ah niitä aurinkoisia päiviä odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulisipa lämmin vielä - olisi ihan ihana lukea auringossa hömppäromaaneja ;)

   Poista
 2. Hei! Noi on tosi upeat tuolit! Olen Ikean nettisivuilta niitä kuolannut. Ja muitakin ton malliston juttuja. Pakko kai lähteä käymään Ikeassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen - on ihan huiput istua. Yleensä mukavuus kärsii, jos on kivat, mutta näissä ei. Pidä kiirusta Ikean reissulla - varastossa oli melko vähän. Tuosta mallistosta ostin ne lakit ja olkikassejakin innostuin ostelemaan :)

   Poista
 3. Näitä Ikean tuoleja testasinkin kauppareissulla. Hyvät oli istua ja kiva ulkomuoto myös. Omalle lasiterassille pitäisi joku lepotuoli saada..

  VastaaPoista
 4. Tuolla istuskelisin kyllä mielelläni... Ihanat tuolit ja hatut!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!