17. toukokuuta 2015

Mökkipäivät!
Meidän viikonloppu on ollut riemukas - pieniä miehiä vilisti lauantaina vieraana melkoisella joukolla. Äiti- ihminen täytti sata vesipalloa ja taisi saada niistä osan myös päähänsä poikajoukon innostuessa - tosin pesin kisassa koltiaiset - ainakin näin uskottelen itselleni ;).
 
Mökille oli tullut kesä ja kaikkein kaunein aika on käsillä. Juuri nyt koivut vihertävät aivan upeasti. Saunan rappusilla voi kuunnella lintujen riemua ja seurata pesäpuuhissa touhuilevia siivekkäitä. Juuri nyt en voisi kuvitella rentoutuvani paremmin missään muualla. Saunamökin ovesta avautuva maisema pysähdyttää katselemaan Voipiovuoren rinteille. Vuori on luonnonsuojelualuetta - sinne ei koskaan rakenneta mitään - onneksi. Lasta ei juurikaan omalla mökillä näkynyt, siitä pitivät naapurin lapset huolen. Lähimetsissä kahlataan puroissa ja seikkaillaan - ihanaa vaihtelua kaupungin elämälle.
 
Kameraan kalastelin omia hyvän mielen juttujani, minusta on ihana kantaa pesuvesi saunalle, kahlata jääkylmässä rantavedessä ja katsella järvessä uivia hurjimuksia. Näillä kuvilla voi taltuttaa työviikon aivan helposti - ensi viikonloppuna tulemme taas kesäilemään.
 
Aurinkoa sinne,
Ilona
 
Ps. Ikean hyllyltä löytyy näitä muutaman euron harsoverhoja, joita hennoo viritellä kuistille kesäksi liehumaan.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihana vihreys on kyllä paikan parhautta - koivikkoinen tontti oli silloin juuri se meidän ihastumisen syy :)

   Poista
 2. Mites tuo teidän ihana mökkinne...vieläkö olette sitä myymässä? On kyllä mahtava paikka ja hienosti tehty. Olette niin taitavia tekemään kaunista jälkeä. Mukavaa kesän odotusta sinne teille <3 -kylli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea kysymys :) Ollaan hieman kahden tien risteyksessä - kaipuu on ainakin suuri, jos tie vie toisaalle. Kivaa kesää myös sinne Kylli :)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!