9. toukokuuta 2015

ÄitiJo tänään vieraaksi tulee äitini ja mieheni äiti. Minun äidilläni on punainen mekko ja olkilakki - kaikki kevään merkit ilmassa. Ovella kädet kiertyvät kaulaani, kuten aina. Äitini kutsuu minua yhä linnunpoikasekseen - on kutsunut aina. Se kertoo ehkä eniten äidistäni. Yhä hän levittää siipensä suojellakseen, minulla on aina paikka valmiina - varmuuden vuoksi, jos tarvitsen suojelijaa elämässäni - olen elänyt aina tietäen tämän.
 
Meidän pieni koti täytyy hetkessä naurusta, puheensorinasta ja laulusta - aina on hyvä hetki lurauttaa - äitini mielestä siis. Oma sydän kääntyy ympäri mieheni halatessa omaa äitiään. Kun ovi painuu kiinni heidän perässään jää lämpö tänne asumaan.
 
Huomenna aamulla esitän nukkuvaa - huolimatta siitä, että olen hereillä. En muka herää edes Neilikka- koiran karvaisen kuonon tökkiessä minua hereille. Vasta silloin raotan silmiäni kun ilmoille kajahtaa kahden miehen kuoron epävireinen onnittelulaulu - herään ;). Tänään korvaani kuiskataan kaunein sana ikinä, minä saan olla äiti. Toivon, että oma lapseni tietää saman - kuin minä olen tiennyt. Äiti rakastaa aina, se valvoo, huolehtii ja suojelee. Ei kulu yhtään päivää, etten kertoisi sitä lapselleni viimeiseksi iltaisin kun peittelen sänkyyn minun oman - linnunpoikaseni.
 
 
Halaus jokaiselle äidille!
Ilona

13 kommenttia:

 1. Niin kauniisti kirjoitettu. <3 Sinulla on selvästi aivan mielettömän ihana äiti, sellainen on suuri onni. <3 Upeaa äitienpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia - äitini on juuri sellainen - ihana. Suloisinta äitienpäivää sinne <3

   Poista
 2. Kaunista äitienpäivää ja lempeitä toukokuun tuulia!
  Ihanan herkkiä kuvia!

  VastaaPoista
 3. Kauniisti kirjoitettu. Oikein hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
 4. Samoin hali sinulle Ilona, ihana postaus :)

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus - niin lämminhenkinen - kaunis ♡
  Aurinkoista äitienpäivää ☆
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunein, aurinkoa Päivin äitienpäivään!

   Poista
 6. Maailman arvokkain asia ...olla äiti <3

  VastaaPoista
 7. Ihanaa äitienpäivää sinne vielä näin iehtoopuolella ;) minä olin mammani linnunpoika <3

  VastaaPoista
 8. Äitinä olo on maailman paras lahja niin äitienpäivänä kuin myös jokaisena muunakin päivänä!
  Tänään äitienpäivänä paketista ilmestyi erään Äiti-ihmisen kirjoittama kirja nimeltänsä: Kokonainen! :) Varmastikin koskettavia lukuhetkiä odotettevissa..

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!