11. toukokuuta 2015

Pihajuttuja


 
Minusta on ihana tulla kotiin, jossa on kukkasia. Yleensä jokaiseksi kesäksi sovittelen ulko-oven laitamille kukkaruukkuja - virityksiä miehen mielestä ;). Äitienpäivälahjaksi pyysin vanhoja romuja - yllättäen. Toinen lahjoistani on tuo kuvan puinen tynnyri, joka on ihan varmasti tehty kukkasiani varten -:). Hortensia on ehdoton lempparini kukista ja nyt vain toivon, etteivät hallayöt korjaa niitä pois. Kuramattojen asennus on myös jatkunut ja sellainen piti saada seinäkoristeeksikin. Hopean sävyinen matto maastoutuu juuri sopivalla tavalla meidän seinän sävyihin.
 
PS. Poikkeuksellisesti näitä mattoja saa tilattua suoraan maahantuojalta - viestiä voi laittaa matoista marjut.urpo@paratiisipuu.fi,  hinta on 20e/kpl+ toimituskulut. Kokoa matolla on 70*40cm. Osoitteeseen voi laittaa myös jälleenmyyjätiedusteluja.
 
Ilona
 
Yhteistyö: Paratiisipuu

1 kommentti:

  1. Täällähän noita tynnyreitä olis myynnissä joka nurkalla ja aina oon sellasesta haaveillu ja täällähän niist tuunataan vaikka ja mitä, baarikaappeja, kukkaruukkuja, istuimia, keinuja jne mut koskaan ei oo sellaista sopivaa paikkaa kodissa löytynyt, tuppaavat olemaan aikas isoja, sulla on ihana piha sille! <3

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!