9. toukokuuta 2015

Äiti











Jo tänään vieraaksi tulee äitini ja mieheni äiti. Minun äidilläni on punainen mekko ja olkilakki - kaikki kevään merkit ilmassa. Ovella kädet kiertyvät kaulaani, kuten aina. Äitini kutsuu minua yhä linnunpoikasekseen - on kutsunut aina. Se kertoo ehkä eniten äidistäni. Yhä hän levittää siipensä suojellakseen, minulla on aina paikka valmiina - varmuuden vuoksi, jos tarvitsen suojelijaa elämässäni - olen elänyt aina tietäen tämän.
 
Meidän pieni koti täytyy hetkessä naurusta, puheensorinasta ja laulusta - aina on hyvä hetki lurauttaa - äitini mielestä siis. Oma sydän kääntyy ympäri mieheni halatessa omaa äitiään. Kun ovi painuu kiinni heidän perässään jää lämpö tänne asumaan.
 
Huomenna aamulla esitän nukkuvaa - huolimatta siitä, että olen hereillä. En muka herää edes Neilikka- koiran karvaisen kuonon tökkiessä minua hereille. Vasta silloin raotan silmiäni kun ilmoille kajahtaa kahden miehen kuoron epävireinen onnittelulaulu - herään ;). Tänään korvaani kuiskataan kaunein sana ikinä, minä saan olla äiti. Toivon, että oma lapseni tietää saman - kuin minä olen tiennyt. Äiti rakastaa aina, se valvoo, huolehtii ja suojelee. Ei kulu yhtään päivää, etten kertoisi sitä lapselleni viimeiseksi iltaisin kun peittelen sänkyyn minun oman - linnunpoikaseni.
 
 
Halaus jokaiselle äidille!
Ilona

13 kommenttia:

  1. Niin kauniisti kirjoitettu. <3 Sinulla on selvästi aivan mielettömän ihana äiti, sellainen on suuri onni. <3 Upeaa äitienpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia - äitini on juuri sellainen - ihana. Suloisinta äitienpäivää sinne <3

      Poista
  2. Kaunista äitienpäivää ja lempeitä toukokuun tuulia!
    Ihanan herkkiä kuvia!

    VastaaPoista
  3. Kauniisti kirjoitettu. Oikein hyvää äitienpäivää!

    VastaaPoista
  4. Samoin hali sinulle Ilona, ihana postaus :)

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus - niin lämminhenkinen - kaunis ♡
    Aurinkoista äitienpäivää ☆
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunein, aurinkoa Päivin äitienpäivään!

      Poista
  6. Maailman arvokkain asia ...olla äiti <3

    VastaaPoista
  7. Ihanaa äitienpäivää sinne vielä näin iehtoopuolella ;) minä olin mammani linnunpoika <3

    VastaaPoista
  8. Äitinä olo on maailman paras lahja niin äitienpäivänä kuin myös jokaisena muunakin päivänä!
    Tänään äitienpäivänä paketista ilmestyi erään Äiti-ihmisen kirjoittama kirja nimeltänsä: Kokonainen! :) Varmastikin koskettavia lukuhetkiä odotettevissa..

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!