15. maaliskuuta 2021

Uusi, vanha olohuoneenpöytä ja sisustussuunnitelmat


Helmililjat ja perunanarsissit on jokaisena keväänä suosikkilistalla. Perunanarsissin olen peitellyt kasvihuoneessa säilömälläni sammaleella. Pupuheinät ovat hankitalistalla seuraavaksi. Pääsiäisen asetelmia on ihan paras aika tehdä jo nyt.  Pajunkissoja tarttuu mukaan jokaiselta lenkkiretkeltä. Lenkkejä kertyy viikossa aika monta, Myrsky pitää huolen siitä. 
Kotiin pääsee rantateitä pitkin. Aamuisin linnut pitävät serenadin heti ulko-oven avaamisen jälkeen.

 Melkein jo tuoksuu keväällä - oletteko huomanneet? Lämmön kohotessa toppatakit siirtyvät pikkuhiljaa kaappiin. Toppatakkimuuton aikana huomasin, miten vähän kaappitilaa on. Meidän kulkueteinen on takakuisti. Vaatesäilytys siellä on aivan nolla. Avonaulakossa roikkuu mopokypärät, pipot ja lapaset ja takit. Säästin teidät siltä kuvalta. Työn alla on kaappi vanhoista peiliovista. Heti, kun saan piilotettua avonaulakon tavarat ovien alle lupaan kertoa kaapin teon vaihderikkaat vaiheet.

Huomasitteko, meillä on uusi olohuoneen pöytä. Sen tarinakin on melko hupaisa. Ystäväni Taina osti penkin joskus sisustusliikkeeni aikaan, muistatteko sitä enää? Aikaa siitä on kulunut kymmenen vuotta. Ja niin tuli tämä päivä, että ostin penkin Tainalta takaisin. Hassua, jotkut huonekalut on ehkä tarkoitettu kiertämään.

Iloa viikkoon, Ilona
 

7 kommenttia:

 1. Ihanaa puuhaa siellä..nyt on kevät kärpänen purassut sinuakin😂.
  Ihanat nuo pääsiäis asetelmat. Itselle iskee kevät,kun kuulenkin sanan pääsiäinen. Täälläkin ohrat kasvaa kipoissa ja kupeissa.
  Totta kaappitilaa on aina liian vähän. Ostettiin pari vuotta sitten yhdelle koko eteisen seinälle kaapisto.
  Hauska tarina sinun pöydälläsi. Kierrätys kunniaan😊.
  Mukavia kevät puuhasteluja sinne sinulle🥰

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, niin on päässyt käymään. Vakava kevätvillitys päällä. Hyvä muistutus, nyt ohran siementen ostoon. Ihana kevät - lupa melkein kaikkeen sisustusrintamalla.

   Poista
 2. Tänään katselin kauniita pääsiäiskuvia ja mietin, mistähän kaivais sammalta ja puolulanvarpuja esiin 😄 Olisinpa äkännyt jemmara niitä kasvihuoneeseen syksyllä, kuten sinä. Kevään edistymistä odotan niin kovasti, vaikka joka päivä satelee lunta. Ihana tuo olkkarin pöytä, joka löysi takas kotiin. Muistan hyvin sen liikkeesi, sillä oli niin ihana nimikin.
  Mukavaa viikon jatkoa ❤

  VastaaPoista
 3. Tänään katselin kauniita pääsiäiskuvia ja mietin, mistähän kaivais sammalta ja puolulanvarpuja esiin 😄 Olisinpa äkännyt jemmara niitä kasvihuoneeseen syksyllä, kuten sinä. Kevään edistymistä odotan niin kovasti, vaikka joka päivä satelee lunta. Ihana tuo olkkarin pöytä, joka löysi takas kotiin. Muistan hyvin sen liikkeesi, sillä oli niin ihana nimikin.
  Mukavaa viikon jatkoa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan oli Hannele vahinko, että säilöin sammalta. Ensi syksynä pitää muistaa kyllä tehdä tämä. Ihanaa Sateenkaarentaa on yhä mielessäsi, monta hienoa hetkeä. Iloa Hannele viikkoon sinne :)

   Poista
 4. Ihana uusi/vanha pöytä! Tänään juuri suunnittelin töissä, että kohta on aika pistää ohrat kasvamaan!
  Kaunista viikkoa sinulle Ilona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohrat täällä vielä odottavat, jospa huomenna. Vielä ennättävät pääsiäiseksi. Ihanaa viikonloppua Outi sinne, Ilona

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!