19. maaliskuuta 2021

Viikonlopun kattausViikonloppu on tehty hitaista hetkistä. Tänään hymy hiipi kasvoille näiden rusakoiden pomppiessa meille. Kerroinkin jo ihastuneeni kaksikkoon. Huomenna on koko aamu aikaa nauttia vähän liian suuresta aamupalasta, mutta lauantaina kaikki on sallittua. Aamiaisen katan rusakoiden lomaan.

 Auringon saapuessa paikalle tuntuu, että kaikki ilostuttaa enemmän. Sen huomaa koirastakin, riemukas Myrsky hyppii penkalta toiselle ja nostaa kuononsa kohti aurinkoa. Perjantain kunniaksi me kävelemme eläinkauppaan ja herra valitsee itselleen perjantain herkun ;). Olisiko siis perjantainakin jo herkuttelu sallittua - ehkä.

Pikaisesti tulin toivottamaan iloista viikonloppua, nautitaan jokaisesta auringon säteestä. 

Kuunnellaan lenkkipolulla pajunkissojen kehräystä ja nautitaan auringosta. Kevät on ihan juuri täällä. Ja ne rusakot pomppi meille Puutarhurin Majalta varmaan ;)


Hymyjä, Ilona

 

3 kommenttia:

 1. Äkkiä piti tulla katsomaan teidän uudet tulokkaat!
  Voi hyvät hyssykät sentään iiik nuo russakot ovat älyttömän söpöt..
  Ja wau mitkä kuvat,sinulla on todellakin ammatillinen tuo kuvaus silmä!
  Tämä kevään tulo on kyllä niin laatu aikaa.
  Ihan kuin itsekkin heräisi talvi horroksesta. Edellis yönä oli hauskoja kuvia kun kamera oli aamu yölliset Jänö Jussikan kevät kirmailut kuvannut,ristiin rastiin koko pihan ravannut ja lopuksi mussutti omenapuun oksia...silläkin oli kevättä rinnoissa.
  Ihunaa viikoonloppua sinulle ja mukavia puuhasteluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymyyn veti heti suun nämä veijarit. Olisipa ihana tallentaa Jänö Jussikoiden kevään riemu. Kevättä on kyllä ihan ja vallan ilmassa - nyt se on virallisesti alkanut. Ihania kevään päiviä täältä sinne :)

   Poista
 2. Luoja miten IHANAT kuvat!! Kaunis luxusaamiainen teillä. <3

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!