28. tammikuuta 2015

Mökkisisustukseen inspiraatiota!


 Täällä on haettu inspiraatiota mökkisisustukseen. Tilat tuolla työleirillä ovat melko pienet - sinne ei oikeasti saa keittiötä - keittiönurkkauskin on luksusta. Kalusteisiin haluaisin kuitenkin patinoitua tunnelmaa ja rosoa. Sellainen ajopuun hioutunut särmikkyys vetoaa rantamaisemissa. Ongelmia keittiötilan lisäksi tuottavat myös nukkumisjärjestelyt, kuinka ihmeessä kolme ihmistä mahtuu noihin neliöihin nukkumaan. Kerrossänky voisi toimia, mutta matala katto tulee vastaan. Tätä nyt voin jahkata vielä tovin aikaa - varmaa on se, että vaikka nukkuisimme lattialla patjoilla ovat vuodetekstiilit ruudulliset - hieman sellaiset skottihenkiset. Mies ei kuulemma suostu pukeutumaan kuitenkaan kilttiin - se on varmaa ;).
 
Kaikki kuvat: Pinterest
 
Haaveillaas taas,
Ilona

14 kommenttia:

 1. Hienot kuvat olet löytänyt. Suunnittelu ja haaveilu on ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi haaveilu ei maksa mitään - saa ihan rauhassa unelmoida :)

   Poista
 2. Mökistä täälläkin haaveillaan. Koskakohan saadaan oma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oikea tulee pian vastaan - ennen kesääkin vielä ennättää :)

   Poista
 3. Tykkään tosta kerrossängystä. Tuollaisen haluaisin saunakamariimme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille sopisi ihanasti sinne merellisiin tunnelmiin :)

   Poista
 4. Oi, upeita huoneita ja tunnelmapaloja!

  VastaaPoista
 5. Ihania tunnelmia! Ehottomasti kannatan isoa luontomaisemallista ikkunaa johonkin seinällenne. Lisää tilan tuntuakin. Mutta ihan ihan ihan keskellä luonnon kauneuttahan se mökkinne kuvista päätellen onkin, upea paikka! Onko siinä lisäneliöihin rakennusoikeutta tai tontilla muita rakennuksia? Entä mitä ideoita sinulla Ilona on virinnyt järven suuntaan vetten päälle :)? T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, toivottavasti kalusteiden sijoittelu antaisi tilaa ikkunoille. Kuvissa ei tainnut vilahtaa järvelle avautuvien ikkunoiden puolta - onneksi valoa on luvassa ainakin sieltä suunnalta. Rakennuslupaa ei taida tähän hellitä, on niin lähellä rantaa. Rakennusoikeutta olisi, mutta rakennusintoa ei taida juuri nyt olla. Kesä sitten näyttää, mitä kaikkea tuonne pihaan saisi rakennettua :)

   Poista
 6. Ihanat inspiraatiokuvat! Täällä jo odotellaan mökkikautta vaikka lunta tupruttaa...

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!