14. helmikuuta 2015

Ihan kamala matto!


Innosta puhkuen ostin sitten kauan haaveilemani villamaton Torista. Iloinen olin sen loistavasta kunnosta ja väreistä, jotka on minusta ihanat. Lapsen teputellessa meidän makkariin tipahdin kyllä ihan maan pinnalle - hänestä matto on ihan kamala. Ei kuulemma voi ymmärtää, miten olen sen voinut ostaa. Tyylitajuni on ihan hukassa hänen mukaansa - naurattaa tuo meidän totuuden torvi - onneksi uskaltaa äidille töräyttää totuuden. Olen siis iloinen Neilikasta, joka komppaa nyt valintaani aivan täysillä. Meidän koiruudesta matto on aevan ihana - siinä voi pyöriä kuonollaan ja tuhahdella onnesta soikeana - en muuten tee tätä itse älkää siis pelätkö ;).
 
Mattohankintani ohella tilasin Art4You:lta kirpparipeiliini tarran - tällainen tarra pitäisi mielestäni olla aivan jokaisella naisella. Maanantaisin se on ainakin minun pelastukseni - hymy tekee kauniita meistä kaikista.
 
Nyt mä meen mun perheen kaa viettämään ystäväinpäivää - ajattelin kellahtaa sohvalle ja syödä jotain tosi epäterveellistä. Tämän viikon jälkeen päätin ansaita sen - tosin kaikki menneet harmit unohdan juurikin... nyt.
 
Kauniita ajatuksia teille tänään sinne,
Ilona


12 kommenttia:

 1. HyvääYstävänpäivää Ilona ja ota rennosti!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Päivi sinne myös ja rentoillaan oikein kunnolla ;)

  VastaaPoista
 3. Iloista ystävänpäivää <3 olen koiran kanssa samaa mieltä! ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ystävänpäivää sinullekin Ilona. ❤️ // Heidi ja ps. matto on ihana! 😃

  VastaaPoista
 5. Oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle Ilona ♡

  VastaaPoista
 6. Kamalan ihana matto;) Siis aivan valtavan ihana!

  VastaaPoista
 7. No hö...onneksi saamme olla eri mieltäkin lastemme kanssa ; ) Matto on kaunis minustakin, kyllä Neilikka on oikeassa. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 8. Hih, onhan se hyvä saada kuulla rehellisiä mielipiteitä. :D Villa on kyllä paras maton materiaali, ja tosi hyvältä matto näyttää täältä katsottuna, mutta makujahan on monia... Onneksi koira osaa arvostaa. ;)

  VastaaPoista
 9. Ne mukelot! Hyvä ettei kaikilla toimi suodatus ;) Kivvaa ystistä!

  VastaaPoista
 10. Voi eeiii! :D Minäkään en tykännyt nuorempana yhtään noista tuon tyylisistä matoista, mutta nykyään ne miellyttää kovasti silmää. Jotenkin ne oli muka niin mummomaisia ja kauheita. Ehkä ne tosiaan on tyyliltään sellasia, että lapset ei tajua :) Ootahan ku aika vierähtää eteenpäin, niin mieli muuttuu :)

  VastaaPoista
 11. Villamatot ovat upeita ja se tuntu jalan alla, ah. Siksi Neilikkakin tykkää.
  Katsopa tämäkin:
  http://kuulastajakepeaa.blogspot.fi/2015/01/uusi-matto.html

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!