10. helmikuuta 2015

Uusi eteinen


 
Meidän kodin eteinen on tökkinyt kai tänne muutosta lähtien eli jo vuosia. Pienen talon säilytysongelmat kärjistyy juuri tänne. Koulusta palaava lapsi ja sen ystävät torppaavat eteisen täyteen vaatteita ja kenkiä. Pipot lentelevät lattioille ja hanskat niiden perässä. Nyt järjestystä ylläpitämään mieheni rakensi vanhasta laudasta arkkupenkin, jonne kenkävuori kumotaan. Seinäkaappi rakentui vanhasta ikkunasta ja sen tarkoitus on kerätä avaimet talteen. Pelastuksen uskomme tulevan myös vanhoista Hartwallin puukoreista, jotka halkaistiin seinille piposäilyttimiksi.
 
Paras osa minusta on ehdottomasti uusi tapetti seinällä. Se on hankittu Seinäruususta. Tässä on pakko hihkua palvelun toimivuutta. Omasta kuvasta saa teetettyä seinälle, minkä kokoisen tapettitaulun tahansa. Kaiken viestittelyn voi käydä sähköpostilla - tykkään.
 
Varmasti meidän pieni eteinen on yhä täynnä lastenvaatteita, koiran hihnoja ja kaikkea ajelehtivaa tavaraa, mutta nyt on hetken siistiä - Jei!
Ilona

14 kommenttia:

 1. Ihania ja oivaltavia ratkaisuja - tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis ja varmasti myös toimiva nyt!! Upeat nuo tapetti, kenkälaatikko ja pipo/hansikaskorit. Teillä kyllä riittää aina niin hyviä ideoita! <3

  VastaaPoista
 3. iHANA eteinen, tulee hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista
 4. Siis aivan ihana toi peura seinällä, haluan tuon, mutta tuskin löytyy täältä Kanadasta noin hienoa! terkkuja: www.deco2art.com

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän upea ja tuo kauris <3

  VastaaPoista
 6. hauska muutos eteiseen, etenkin tuo peura.

  VastaaPoista
 7. Minun silmäni lepäävät erityisesti ihanassa avainkaapissa ja rouheassa 3-ovessa - mihin se sitten viekään.

  VastaaPoista
 8. Ihanin eteinen mitä mä oon ikinä nähnyt!!!!Mieletön!!Wau!Olen kade :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanista kommenteista :) Matot tilasin Henkka Maukalta, minusta toimivat lapsiperheenkin eteisessä vauhtihirmujen juostessa.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!