4. helmikuuta 2015

Kuntotestailua ja kivoja uutisia


 
Aiks, taas sattuu :). Taavi odotti meitä aamutuimaan täällä - reippaana ja valmiina piiskaamaan meitä kuntotestin merkeissä. Hassua, kuinka hurjasti sitä piiputtaakaan näillä lihaksilla. Tämän päivän tulokset ovat siis vertailukohtia neljän kuukauden päästä tapahtuvan testin tueksi. Nyt kyykkäämisen, polkemisen ja painojen heiluttelun jälkeen tajuan edessä olevan hieman hommia - kuntosaleilu siis jatkukoon. Olen muuten huomannut jo kaipaavani salille, jos taukoa tulee liikaa treenailuun - mitä mulle tapahtuu ;).

Kuntoilun myötä on ravinto-ohjelmakin tullut tutummaksi. Olen luvannut yrittää toimia ohjelman mukaan ja välttää liian pientä kalorimäärää - lihaksiston vahvistamiseen tarvitaan rakennusaineita - näin blondille teroiteltiin. Taavilta saaman vinkin yllyttämänä lemppariherkuksi on juuri nyt noussut rahka tai Ehrmannin rahkajogurtti, joka saa makua muutamasta korkillisesta Fun Light-mehusta - siinä ihan paras maku on tutti frutti.
 
Ne kivat uutiset tulee tässä. Tuolla meidän kuntosalilla siis Ääneseudun Kuntokeskuksella on avoimet ovet 14.2. Silloin pääsee kuntosalille, ryhmäliikuntatunneille ja mikä parasta maksuttomaan kehonkoostumusmittaukseen kuntosalin tiloissa. Tuota mittausta suosittelen lämpimästi ihan jokaiselle, siitä selviää oman kehon kunto tehokkaasti. Mittaus kertoo rasvan ja lihasten suhteen kehossa ja samalla se paljastaa lihasten todellisen kunnon. No, minä aion mennä tähän taas hetken kuntoiltuani - sillä paljastuu oikeasti olenko vain nojaillut kuntopyörään vai oikeasti tehnytkin jotain.
 
Ilona
 
Yhteistyö

2 kommenttia:

  1. Hyvä, hyvä Ilona! Joko tuntuu päiväaikasena (lisä)pirteytenä kunnon kohentuminen tai missä tuntuu tässä vaiheessa (myönteisesti)? Kuntoilu js kotoilu; siinä kaksi kovaa Koota : ). Tuntuu niin monilta luonnistuvan vain toinen, mutta sinulta näemmä molemmat. Tosi hienoa, jatkahan samaan malliin.

    Olen kuullut, että melkoinen säpinä siellä Äänekoskella kuntoilun (uudelleen)aloituksessa on saatukin käyntiin vuoden alkajaisiksi monellakin taholla. Kannustus, innostus ja uskallus - se tarttuu.

    VastaaPoista
  2. :) varmasti sopiva suhde molempia on hyvä. Minusta pirteyttä on tullut melkoisesti askeleisiin mukaan. Huomaan myös nukkuvani yöt kuin tukki - fyysinen rasitus taitaa tehdä unenlahjoja lisää. Myönnän olevani ihastunut Kuntokeskuksen uuteen ajatusmaailmaan kuntoilusta - raikkaan erilaisia näkemyksiä ja toteuttamistapoja koko kuntoiluun :) Sieltä onneksi voi saada tartunnan kuntoiluun :)

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!