5. helmikuuta 2015

Mitäs me - töihin lähdössä ;)


Lumisissa maisemissa ollaan Hannen kanssa suhauteltu työmatkoilla. Naurulla pakkanen talttuu kummasti ja tietysti toppahousuilla ja pipolla. Usein meistä Hanne saa osakseen suurimman osan pakkasista kameran kanssa - ulkokuvaukset ovat melko raikkaita juuri nyt - minä saan sitten hyyrystellä lämpimän takkatulen ääressä enemmän.

Meidän päivä alkaa melko aikaisin aamulla, pitkään matkaan lähdetään aamulla kuudelta ja illalla palaillaan samaan aikaan kotiin. Valon määrä onneksi lisääntyy ihan jokaisena päivänä. Onni on myös työpari, joka ajaa puolet matkoista ja jakaa tietysti yhtä kummallisen huumorintajun kanssani. Minä en ole mikään huippurattinainen ja myönnän Hannen hurauttaneen minun auton pois vaikeista paikoista - enhän minä vaalealla tukalla huippusuorituksiin pysty ;). Oikeastaan huomaan meidän retkien olevan melko koomisia, vahdimme, että toinen syö terveellisesti ja pohdimme milloin on hyvä syödä eväitä.
 
Joka tapauksessa minusta on kiva lähteä maanantaina töihin, silloin hurautetaan Iisalmen suuntaan. Nähdään siis siellä suunnalla ja tietysti meillä on pipot päässä ;).
Ilona
 
Ps. jos tahdotte kurkata juttua tuolta Styleroomista niin tällä linkillä voi harppoa sinne.
 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Teija - teidän kesäparatiisin näkymät on hyvässä muistissa :)

   Poista
 2. Onnea on huippu työpari :) Lisää antoisia työkeikkoja teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, varmasti edessä vielä monta riemukasta retkeä :)

   Poista
 3. Onpas iloista työporukkaa. Minä ajelen päivittäin Nurmeksesta Lieksaan, joten tiedän miltä tuntuu pitkä työpäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mikä matka ja jokaisena päivänä - tsemppiä sinne ajomatkoihin.

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!