23. huhtikuuta 2015

Auringon Maku 
Ihan pakko on teille hehkuttaa kirjaa, jonka kauneutta olen ihastellut sivulta toiselle. Kirja on kuvattu Hangon maisemissa ja kaikki yläpuolen kuvat ovat sen sivuilta napattuja. Tämä ei ole vain tavallinen keittokirja vaan Auringon makuinen matka kesään- tykkäsin. Reseptit ovat minusta kivan raikkaita ja helposti kotikokin rakennettavissa. Hyvä kesäfiilis tarttuu viimeistään kuvista, jotka kirjaan on ottanut Tomi Parkkonen. Reseptit on rakentanut Kira Åkerström-Kekkonen ja esipuheen sekä välitekstit on kirjoittanut Christer Lindgren. Graafinen suunnittelu on Christel Rönnsin käsialaa.
 
Auringon Maku meille on tilattu täältä.
Ilona

3 kommenttia:

  1. Näyttääpä ihanalta ja niin kovin kesäiseltä. En ole mikään keittiöihme, mutta pelkkien kuvien vuoksi tämän voisi etsiä käsiinsä. <3

    VastaaPoista
  2. Kylläpä näyttää ihanalta kirjalta, sellaiselta jonka voisi vaikka ostaa itselle :) Kauniita kuvia on kyllä, niin kesäisiä <3 Tule jo kesä!

    VastaaPoista
  3. Ostan paljon kirjoja. Kaikenlaisia. Harvoin teen mitään niissä olevista ruoka- tai käsityöohjeista, mutta kuvia on niin ihana katsella. Ja haaveilla tekevänsä jotakin joskus!

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!