4. huhtikuuta 2015

Keväthuumassa

 

 
 
 
 
Voi tätä elämää - kranssikuume on taas täällä. Pahempana ehkä kuin koskaan ennen. Keväällä se tulee aina samalla varmuudella kuin aurinko. Minusta toimivin pohja on sammaleella peitelty valmispohja. Niitä tunnustan jemmailleeni jo syksyllä varastoon odottamaan H-hetkeä. Olen ihan varma siitä, ettei kransseja voi olla liikaa - niitä voi sujautella ihan ja kaikkialle. Tänään siis mökille. En jaksanut kalastaa enempää pajunkissoja, joten koristeeksi keräsin jäkäläisiä oksia, munankuoria ja höyheniä. Lopulta löysin itseni ripustelemassa höyhenlankoja kattorakenteisiin kiinni. Höyrypää, mikä höyrypää. Välillä on ihan pakko nauraa tälle omalle kevätvimmalle - ihastella nyt sitten höyhentupsusia. Meille naisille se kuitenkin sallittakoon, jos ilo tulee siitä niin kaikki puuhaus on sen arvoista.
 
Muuten pakko kehaista Sami Hedbergin keikkaa eilen - ihan mahtava esiintyjä. Suosittelen sukeltelemaan suinpäin katsomaan esitystä. Meillä oli niin hauskaa ja varmasti jokaisella siellä olleella.
 
Höyhenhuumassa,
Ilona

9 kommenttia:

 1. Hieno kranssi! Keväällä on innostava vaikutus. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat höyhenkoristeet!
  Mukavaa pääsiäisenaikaa ☺!

  VastaaPoista
 3. on se vain kivaa höyheniä pöllyytellä kerran vuodessa, tosin mietin, että ne saisivat jäädä pidemmäksikin aikaa somistamaan kesäkeittiötä. :)

  VastaaPoista
 4. Käytiin eilen miehen kanssa katsomassa Luokkakokous- elokuva. Rakastan Sami Hedbergiä! Hän on aivan mahtava persoona. Muutama vuosi sitten olimme katsomassa hänen showta Tampereella ja pääsin oikein valokuvaankin hänen kanssaan. IIK!
  Hyvää Pääsiäistä Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Sievä kranssi siitä syntyikin. Mitä enemmän luontoa sen uskottavampi kranssista tulee. Sehän siinä just onkin kun niitä kransseja voi ripustella ihan mihin vain. Kiva on tulla kyläilemään kun jo pihaan tullessa kranssi toivottaa tulijat tervetulleiksi.
  Leppoisisaa pääsiäisen jatkoa.

  VastaaPoista
 6. Mukavaa pääsiäisen aikaa sinne :)

  VastaaPoista
 7. Hienoa pääsiäis- ja kevättunnelmaa!

  VastaaPoista
 8. Kaunis kranssi, tykkään niistä itsekin tosi paljon! :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!