9. huhtikuuta 2015

Unelmien laatan metsästystä 
Meidän projekti on vihdoin edennyt materiaalien valintaan - ihan hurjan hankalaa, myönnetään. Tykkään niin monenlaisista tyyleistä ja kuitenkin yritän säilyttää jonkinlaisen järjen päässäni.  Minusta Marrakech - henkiset laatat ovat ihania, mutta en toisaalta tahtoisi käyttää samaa tyyliä kuin ylemmän kuvan pesutilassa meidän mökillä.
 
Laattoja meillä menee hurjan vähän - kyseessähän on saunamökki, jonka lattia tulee ihan perinteiseen tapaan puusta. Laatat laitetaan tulisijojen alle yksityiskohdaksi.Taas huomaan, että pyytämänne kamiinan kuva jäi ottamatta - Instagramiin sen lisäilin, jos sinne tahdotte poiketa kurkkimaan. Lupaan sen kuvata ihan pikapikaa tänne.
 
Kuviin valitsin villejäkin laattayhdistelmiä - ihania ovat, mutta päädyin kuvien viimeiseen malliin. Minusta tähdet ovat ikuisia, riippumatta siitä, mikä muoti on tänään valloillaan. Tästä laatasta en voinut sitten enää katsettani irrottaa, ja se tulee meille. Meidän laatat tilasin täältä - alimmat kuvat on napattu suoraan heidän sivuiltaan. Nyt on jäljellä vielä maalisävyjen valinta siihen tilasinkin jo värikartat. Kohtahan tämän maalarin pensselin pitäisikin jo heilua.
 
Ps. muistakaa kipaista osallistumaan alakerran arvontaan.
 
Ilona

1 kommentti:

  1. Vau, tuo alkaa olla jo jännittävää kun alkaa materiaalien valitseminen.. Ja niin vaikeaa! Mutta hyvän laatan valitsit, tykkään :)

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!