12. huhtikuuta 2015

Kesähuone

Talven jälkeen meidän pihan grillikatos muuttuu kesähuoneeksi. Meidän pihalla vietetään aikaa täällä ehdottomasti eniten. Grilli on juuri tuossa oviaukon edessä. Ikinä emme varmasti itse olisi tällaista rakentaneet, mutta se oli täällä jo tänne tullessamme. Mustalla värillä, uudella lattialla ja pikkumuutoksilla siitä tuli meidän näköisempi. Aikaisemmin täällä olikin pahkapöytä ja maalattia. Nyt kaikki näyttää niin tyhjälle ilman kukkasia, mutta en ihan niin vallattomaksi heittäytynyt, että olisin orvokit ostanut - myönnän kyllä harkinneeni tätä ihan antaumuksella. Sisäinen harakka kuitenkin pyrkii jälleen kovaa vauhtia esille ja kattokruunuksi ripustelin lattianvaluverkon palaseen kristalleja ja vanhoja aterimia.
 
Huomenna aloitellaan kivaa arvontaa ja arvotaan tietysti tuoksukynttilöille voittajaa - vielä ennättää osallistua täällä.
 
 
Nähdään,
Ilona

4 kommenttia:

 1. Tuo päivänvarjo on huippu! Ihanan seesteinen tunnelma.

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihan huvittaa miten samoissa aatoksissa ollaan! Terassin eli ns.kesähuoneen kimpussa mekin touhutaan ja mietitään kaikkia kivoja juttuja sinne. Olin myös eilen jo orvokkiamppeleita hypistelemässä mutta kun ensi viikolle luvattu räntää ja kylmää niin oli pakko luovuttaa...vielä kysyn, että mistä olet nuo korituolit ostanut? Meillä on hakusessa kauniit korituolit tuohon terassille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana nähdä, mitä kaikkea Leena olette puuhanneet :) Korituolit on melko vanhat ja muistelin ostaneeni ne Artwoodin malleista http://www.artwood.se/outdoor/diningchairs/. Ps. eilen poikettiin Terrassa ja minusta siellä oli tosi kauniit polyrottinkiset kalusteet, jos ulkosalle laitat niin ovat kyllä ihan mahtavat helppohoitoisuutensa kanssa.

   Poista
 3. Ihana tuo kattokruunu, sopii tosi kauniisti muihin esineisiin!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!