1. huhtikuuta 2015

Kotoilua

Ihan vain kotoilu - on ihan parasta viikossa. Tosin ystävän kanssa ajatusten vaihtaminen keskellä jalkakäytävää nousee sen kanssa tasaisesti kalkkiviivoille. Melkoisen tavallista ja yksinkertaista elämää on täällä siis vietetty. En valita, minusta se on juuri sopivan tasaista ;). Ensi viikolla ennättää varmasti taas koheltaa täysillä.
 
Löytäessäni kaapin kätköistä helmikanan höyheniä innostuin vanhan oven koristeeksi väsäämään koristeen helmistä, narusta ja niistä höyhenistä. Jos innostut sellaisen rakentamaan kannattaa nippu höyheniä sitoa ensin narun toiseen päähän - pujotella helmet naruun ja sitoa toinen nippu höyheniä toiseen päähän kiinni. Siimaa sitomiseen apuna käyttäessä se häviää kauniisti sulkien sekaan. Ihan villisti en pääsiäistä laita, mutta ohrat olen kylvänyt purkkeihin ja purnukoihin. Melkoisen naurun päästin aamukahvipöydässä huomatessani minua ruohon seasta tuijottavan pienen vihreän miehen - lapsen mielestä se toimii paremmin kuin tiput. Vielä ennätän pinkaista teille kirjoittelemaan perjantaina ja ylläreitä on tulossa viimeistään sunnuntaina - tämä oli lupaus, kanavalla kannattaa pysyä ;).
 
Nyt täytyy kipittää ryöstämään valkoinen peite karvakuonon alta - lenkin hiekkojen jälkeen se on enemmän kuin tarpeen ;).
 
Kivoja, ihan tavallisia hetkiä sinne,
Ilona

5 kommenttia:

 1. Kotoilu on parasta esimerkiksi jos olet ollut reissussa vaikka pitkään niin
  on aina ihana palata takaisin kotiin :)

  VastaaPoista
 2. Kotona on paras olla ja elää.
  Iloista pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 3. Niin oikeassa olette pääsiäisnaiset :) Onneksi sen sanomisesta ääneen ei voi seurata kuin lisää kauniita asioita.
  Kivaa pääsiäistä jokaiselle teille,
  Ilona

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!