17. huhtikuuta 2015

Mites tässä kävikään
 


 
Voi, antakaa jo valmiiksi anteeksi nämä minun kuvani ;). Minähän olen sellainen nelikymppinen nainen, ja en siis täydellinen. Kaikesta huolimatta minun kuntoremonttini lähentelee loppuaan ja olen ihan tosi onnellinen. Kuntokeskuksen kanssa vietetty aika on ollut ihan hurjan hienoa. Lupasin pudottaa painoa tammikuusta sen kymmenisen kiloa ja onneksi olen tuossa lupauksessa pysynyt.
 
On mukana ollut huonoja päiviä ja hyviäkin. Joskus se sana jaksaa, jaksaa on kuulostanut - en jaksa, en vain jaksa- sanoille. Tänään kyykkään  Taavin ohjeilla mökkimaisemissa. Treeni on portaissa juoksemista, ylämäessä kyykkäämistä ja kahvakuulailua - ihanan simppeliä tälle blondille.
 
Silloin kun en kuntosaleile - kävelen. Ihan mahtava on tämä ilmaiseksi puhelimeen ladattava ohjelma, joka laskee nopeuden, kilometrit ja kaloritkin. Voin myöntää olevani ihan hurahtanut  tähän - kannattaa kokeilla.
 
Luulen olevani koukussa - urheilu ja tämä elämä on vienyt tämän tytön nyt mennessään - paluuta ei taida olla ;).
 
 
Nähdään siis siellä lenkkitiellä,
Ilona
 
 

17 kommenttia:

 1. Ihana oot minkä kokoisena vaan, tärkeintä on että on hyvä olla itsensä kanssa ♡ Tiedät kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana - olen niin samaa mieltä - me olemme kauniita kaikki tavallamme - iästä tai koosta huolimatta. Jos me saisimme valita kahdesta tiestä kulkisimme sitä polkua, jossa on kyltti elämä :)

   Poista
 2. Upeaa Ilona, onnea suorituksesta ja siitä, että se on nyt uusi elämäntapa, ei mikään ihmedieetti <3

  Minulla on ollut sattuneesta syystä niin stressaava puolivuotisjakso takana, että kaikki sokerittomuuskin kaatui 2 kuukauden jälkeen, mutta onneksi nyt on alkanut puutarhailu ja nyt menossa haravointia, puusavottaa, isojen ruukkujen pesemisiä eli fyysistä suoritetta tunteja päivässä. Valitettavasti grillikausi avataan ihan just kohta ;)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Leena, luulen, että tämä elämä on tullut jäädäkseen.

   Ihana on odottaa, mitä kaikkea keksitkään kesäksi - siinä onkin reippailua yllin kyllin :) Juuri mietin punatukkia, vähän väsymystä jo täälläkin on koiruudella ilmassa.

   Poista
 3. Nostan hattua uudelle elämäntavallesi ja päämäärän saavuttamisesta! Hyvältä kuulostaa ja näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina - ihana oli saada viestiä sieltä. Toivotaan, että tässä pysytään!

   Poista
 4. Keep on going, näytät ihan mahtavan hyvältä <3 Hieno taival sulla! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä kuulostaa =) Samaiset 40 mittarissa ja kuntoremontti ja kevennys myös käynnissä. Kyllä tuo tekee niin terää ja jaksaa tehdäkin asioita aivan toisella tavalla. Ei muuta kuin tsemppiä jatkoon =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tunnusta olevani neljänkympin kriisissä, mutta muutos on ehkä juuri iän syytä - ansiota. Huomaa heräävänsä ajattelemaan kuntoa ja juuri tuota jaksamista eritavalla.

   Poista
 6. Nostan hattua, ei ole enää "näissä" ikäluvuissa niin helppoa pudottaa painoa joten onnittelut keveään kevääseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin mietin tuota ikäjuttua, nuorempana tämä oli ehkä helpompaa, mutta toisaalta luin juuri 75-vuotiaasta miehestä, joka karisti kymmenen kiloa kannoiltaan :)

   Poista
  2. Oli kyllä helpompaa....ja luulen että miehillä on helpompaa oli ikä mikä vaan ;) meillä tuo rasvaprosentti kun on korkeampi :P

   Poista
 7. Olet kyllä ihan täydellinen, innostus ja ilo näkyy ulospäinkin. Itse huomasin talven jälkeisen kaamean rapakunnon, joten nyt joka päivä ainakin puutarhaan liikkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miten tuntui hyvälle lukea viestiäsi. Luulen juuri tuon ilon lisääntyneen ja upea on kuulla, jos se sinusta näkyy sinne. Talven jälkeen tosiaan tuntee taas elävänsä ihan eritavalla - puutarha odottaa.

   Poista
 8. Niukasti yli neljänkymmenen täälläkin ja vähän vastaava "remontti" on menossa. Takana pitkä sairausloma ja nyt saimme työn kautta personal trainer -opiskelijan käyttöön kuudeksi viikoksi. Kaikkea hauskaa on tullut kokeiltua ja liikunnan iloa löydettyä. Vaikka ongelmallinen käteni aiheuttaa pieniä rajoituksia liikuntamuotoihin on kokonaisuus tärkeintä.

  Näytät upealta. Onnea elämäntapamuutoksen johdosta!

  VastaaPoista
 9. Näytät hyvälle ! :)

  Kunnioitettava suoritus. Ja vielä parempaa on, että sä oot asiasta innostunut ja iloinen.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!