22. huhtikuuta 2015

Kirpputorivaatteita ja trendiaallon pohjalla ;) 
Täällähän sitä taas hymyillään ;). Minun vaatekaapissani on tällä hetkellä vain valot - en ole sitä päivittänyt uuteen kaiken tämän hössäkän keskellä. Olen myös sitä mieltä, että kirpparivaatteet ovat aivan yhtä hyvä vaihtoehto vaatekaappia täyttäessä. Minunkin päälleni sujahti tänään kirpparilta ostetut vaatteet - kahden euron farkkupaita ja kolmen euron farkut. 
 
Trendiaallon pohjalla tajusin tänään olevani kuunnellessani aamulenkillä soittolistaani puhelimesta. Saatan onnellisena tepastella kotikaupungin katuja Siltsun, Stigin, Alexander Rybakin ja Pikku-Oravien tahtiin. Oravien laulua oli lapsi laittanut listalleni - kuulostan kuulemma keväthuumassa hoilaillessani juuri tuolta - teidän onneksi laulan vain sisätiloissa ;). 
 
Syy kuitenkin kuviini on se, että päätin aloittaa hiusten kasvattamisen. Olen kyllä kuullut, että sellainen ei niin vain onnistu kikka kolmosilla. No, nähtäväksi jää, onko hiuksiini laittamilla shampoolla ja hoitoaineella merkitystä. Tässä on siis lähtötilanne ja kurkataan tulosta sitten muutamien viikkojen päästä.
 
Tästä kappaleesta niin tykkään - tykkään - äänet kaakkoon!
 
Ilona
 
 

3 kommenttia:

 1. Kirppareilta todella löytää kaikkea kivaa kun viitsii vain nähdä sen selaamisen vaivan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä - kärrään itse myytäväksi kaikki ylijääneet ja aina mukaan tarttuu jotain "tuikitarpeellista".

   Poista
 2. Kirpuilta löytyy kyllä vaikka ja mitä!:)
  Mulla ois sulle yks tosi hyvä vitamiini millä omat (ja moni muukin kehunu)hiukset ja kynnet on vahvistunu ja kasvaa liiankin nopsaan :)
  Elimistöhän ottaa ensin kaikkialle muualle tarvittavat ravintoaineet ja vitamiinit ja sitten vasta hiuksille jos ylimäärästä tulee!
  Laita viestiä jos haluut lisätietoa :)

  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!